Πως θα κάνετε το μπάνιο σας να λάμπει με 4 απλούς τρόπους;

Αυτοί είναι οι 4 τρόποι για να λάμψει το μπάνιο σας

Πόσο συχνά καθαρίζετε το μπάνιο σας, ειλικρινά; Λοιπόν σας έχουμε την απάντηση η οποία, σύμφωνα με τους ειδικούς, υποτίθεται ότι πρέπει να το καθαρίζετε κάθε μέρα, ειδικά μετά από κάθε χρήση. Ανεξάρτητα από το πόσο συχνά χρησιμοποιείτε το μπάνιο σας, πρέπει να κάνετε βαθύ καθαρισμό μία φορά την εβδομάδα.

Για να έχετε επιτυχία στον καθαρισμό του μπάνιου σας, πρέπει να έχετε υπόψη το υλικό κατασκευής της μπανιέρας σας, έτσι ώστε να επιλέξετε τη σωστή μέθοδο καθαρισμού και να αποφύγετε τις ζημιές που θα σας προκαλέσουν φθορές, αλλά και θα σας αναγκάσουν να δαπανήσετε πολλά περισσότερα χρήματα στις επισκευές.

Εμείς σας αποκαλύπτουμε τους 4 τρόπους που θα κάνει το μπάνιο σας να λάμπει και θα σας βοηθήσει να το διατηρείται καθαρό για περισσότερο καιρό.

Αυτοί είναι οι 4 τρόποι για να λάμψει το μπάνιο σας

  1. Μαγειρική σόδα: Η μαγειρική σόδα είναι χρήσιμη για την αφαίρεση επίμονων λεκέδων από τη μπανιέρα. Ανακατέψτε δύο κουταλάκια της σούπας μαγειρική σόδα με ένα κουταλάκι της σούπας νερό και τρίψτε τους λεκέδες. Αφήστε το μείγμα αυτό στην περιοχή για περίπου μισή ώρα και στη συνέχεια τρίψτε και ξεπλύνετε.
  2. Ξύδι: Το ξύδι είναι φυσικό όξινο υλικό και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τον καθαρισμό μπανιερών από πορσελάνη. Γεμίστε τη μπανιέρα σας με ζεστό νερό και προσθέστε τρία φλιτζάνια ξύδι. Αφήστε το μείγμα αυτό για τουλάχιστον τέσσερις ώρες και στη συνέχεια τρίψτε τους λεκέδες με μια βούρτσα καθαρισμού.
  3. Χημικά καθαριστικά: Εάν δεν σας ενδιαφέρει να χρησιμοποιήσετε φυσικά υλικά, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε χημικά καθαριστικά που είναι κατάλληλα για το υλικό της μπανιέρας σας. Πάντα όμως πρέπει να διαβάζετε τις οδηγίες στις ετικέτες των προϊόντων και να δοκιμάζετε πρώτα το καθαριστικό σε μια μικρή περιοχή για να δείτε αν δεν προκαλεί ζημιά.
  4. Σαμπουάν: Αν όλες οι άλλες μέθοδοι αποτύχουν, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σαμπουάν. Απλώστε το σαμπουάν απευθείας στους λεκέδες, τρίψτε καλά και ξεπλύνετε. Το σαμπουάν μπορεί να απομακρύνει επίμονους λεκέδες και να δώσει εντυπωσιακή λάμψη στη μπανιέρα.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) προς το TvFreaks.gr

anna

Αρθρογράφος: Άννα Ξενοπούλου

Εδώ θα διαβάσεις όλα τα τελευταία νέα της επικαιρότητας για την Ελλάδα. Ενημερώσου άμεσα για τις τελευταίες ειδήσεις και εξελίξεις!
Emai: [email protected]

Viral video: Τον ψάρωσε! Ο αμυντικός αποκάλυψε το μυστικό στο πέναλτι (video)

Τι ΔΕΝ πρέπει να καθαρίζετε με μωρομάντηλα;

Τι ΔΕΝ πρέπει να καθαρίζετε με μωρομάντηλα;