Πάτρα: Σοκάρει το βίντεο με τον ξυλοδαρμό 14χρονης – video

Το βίντεο ανήρτησαν στα social media οι δράστιδες.

Άγριος ξυλοδαρμός 14χρονης στην Πάτρα

Ένα βίντεο που έχει προκαλέσει αντιδράσεις με τον ξυλοδαρμό 14χρονης στην Πάτρα κάνει τον γύρω του διαδικτύου και έχει προκαλέσει αντιδράσεις στην τοπική κοινωνία.

Οι 14χρονες που επιτέθηκαν στην νεαρή συνομίλικη τους στην Πάτρα ανήρτησαν στα social media το εν λόγω περιστατικό και στο βίντεο που θα δείτε φαίνεται ξεκάθαρα να χτυπούν συνομίληκη τους και να την απειλούν ότι θα την πετάξουν στην θάλασσα.

Άγριος ξυλοδαρμός 14χρονης στην Πάτρα

Άγριος ξυλοδαρμός 14χρονης στην Πάτρα

Αυτό είναι ένα ακόμα περιστατικό εφηβικής βίας κάνει τον γύρω του διαδικτύου με το βίντεο να έχει τραβηχτεί στην περιοχή του μώλου του Αγίου Νικολάου στην Πάτρα έχει προκαλέσει αντιδράσεις στην τοπική κοινωνία και όχι μόνο.

Τα αυξημένα περιστατικά εφηβικής βίας αναδεικνύουν τις παθογένειες της ελληνικής κοινωνίας, τα ελλείματα και τις ευθύνες που έχει η πολιτεία!

Το βράδυ του περασμένου Σαββάτου, ομάδα ανήλικων κοριτσιών επιτέθηκαν σε συνομιλίκη τους και μάλιστα βιντεοσκόπησαν το βίντεο και στην συνέχεια το ανάρτησαν στα social media για να δείξουν το κατόρθωμα τους.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) προς το TvFreaks.gr

giorgos

Αρθρογράφος: Γιώργος Παπαχρόνης

Ονομάζομαι Γιώργος Παπαχρόνης και είμαι αρθρογράφος. Έχω σπουδάσει στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων και έχω αποφοιτήσει απο το τμήμα Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων. Έχω εργαστεί σε διάφορες αθλητικές ιστοσελίδες και ερασιτεχνικά σε ιντερνετικούς ραδιοφωνικούς σταθμούς. Τα αθλητικά νέα για το ποδόσφαιρο και το μπάσκετ είναι αυτά που μου αρέσει να γράφω περισσότερο. Έχω γίνει όμως εξπέρ στα social media, αφού δεν αφήνω τίποτα να πέσει κάτω. - Email

Σασμός

Σασμός: Προδίδει την Αργυρώ και η Σάντρα ορμάει στον Αστέρη

MasterChef spoiler (25/03)

MasterChef spoiler (25/03): Η ένταση κορυφώνεται. Ποιος θα είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση;