Πατατοκεφτέδες με μπέικον και κεφαλοτύρι: Η απόλυτη συνταγή!

Αυτοί οι πατατοκεφτέδες δεν είναι απλά μια συνηθισμένη συνταγή. Είναι μια πανδαισία γεύσεων που θα σας ενθουσιάσει!

Η τραγανή κρούστα, η αφράτη υφή και η πλούσια γεύση από το μπέικον και το κεφαλοτύρι θα σας κάνουν να τους λατρέψετε. Ιδανικοί για ορεκτικό ή κυρίως πιάτο, θα συνοδεύσουν τέλεια οποιοδήποτε γεύμα.

Πατατοκεφτέδες με μπέικον και κεφαλοτύρι

Υλικά για Πατατοκεφτέδες με μπέικον και κεφαλοτύρι

  • 1 κιλό πατάτες
  • 200 γρ. μπέικον ψιλοκομμένο
  • 150 γρ. κεφαλοτύρι τριμμένο
  • 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • 1 ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο
  • 1 αυγό
  • 1/2 φλιτζάνι αλεύρι για όλες τις χρήσεις
  • 1/2 κουταλάκι του γλυκού ρίγανη
  • Αλάτι και πιπέρι
  • Ηλιέλαιο για το τηγάνισμα

Εκτέλεση – Πως να φτιάξετε τους Πατατοκεφτέδες

  1. Πλένουμε καλά τις πατάτες και τις βράζουμε σε αλατισμένο νερό μέχρι να μαλακώσουν.
  2. Τις αφήνουμε να κρυώσουν, τις ξεφλουδίζουμε και τις λιώνουμε με ένα πιρούνι.
  3. Σε ένα μπολ, ανακατεύουμε τις λιωμένες πατάτες με το μπέικον, το κεφαλοτύρι, το κρεμμύδι, τον μαϊντανό, το αυγό, το αλεύρι, τη ρίγανη, αλάτι και πιπέρι.
  4. Πλάθουμε το μείγμα σε μικρά μπαλάκια.
  5. Ζεσταίνουμε το ηλιέλαιο σε ένα βαθύ τηγάνι.
  6. Τηγανίζουμε τους πατατοκεφτέδες σε μέτρια φωτιά μέχρι να ροδίσουν.
  7. Στραγγίζουμε σε απορροφητικό χαρτί και σερβίρουμε ζεστούς.

Απολαύστε τους ζεστούς. Είναι μοναδικοί και είναι ένα μοναδικό ορεκτικό για καλοφαγάδες

Πατατοκεφτέδες

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) προς το TvFreaks.gr

kelly

Αρθρογράφος: Κέλλυ Νομικού

Ονομάζομαι Κέλλυ Νομικού, είμαι δημοσιογράφος και έχω αποφοιτήσει από το Τμήμα Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης. Οι αγαπημένες μου στήλες είναι gossip, celebrities και ειδησεογραφικά νέα της επικαιρότητας. Λατρεύω την φύση και ειδικά τις βόλτες στα βουνά. - Email

Χάστε έως και 10 κιλά σε 2 εβδομάδες με τη δίαιτα του βραστού αυγού!

Οικογενειακή τραγωδία στη Νίκαια: 64χρονος σκοτώνει τον γαμπρό του και αυτοκτονεί