Παραμένουν σε απόγνωση οι κάτοικοι στη Λάρισα απο τις τεράστιες καταστροφές (video)

Must Read

Οι κάτοικοι στη Λάρισα βρίσκονται ακόμη σε απόγνωση από τις τεράστιες καταστροφές που προκλήθηκαν από τις πλημμύρες. Ένα από τα πιο σοβαρά προβλήματα συντελείται στην πλημμυρισμένη περιοχή της Γιάννουλης, από την υπερχείλιση του ποταμού Πηνειού.

Επιπλέον, η γέφυρα της κοιλάδας των Τεμπών έχει υποστεί σοβαρές ζημιές από τα ορμητικά νερά.

Όπως αποκαλύπτουν οι ίδιοι οι αγρότες, πάνω από 800.000 στρέμματα θάφτηκαν κάτω από το νερό, αποτελειώνοντας τις σοδειές τους, αλλά και τα ζωντανά τους, με τις ζημιές να είναι ακόμα ανυπολόγιστες.

Κομμένη στα δύο η Ελλάδα στη Λάρισα

Μια εβδομάδα μετά την θεομηνία, η Ελλάδα παραμένει κομμένη στα δύο και θα χρειαστεί μεγάλο διάστημα έως ότου αποκασταθούν οι ζημιές, στο οδικό και στο σιδηροδρομικό δίκτυο.

Την ίδια ώρα μεγάλες είναι οι ανατιμήσεις στις χονδρικές τιμές των αγροτικών προϊόντων, οι οποίες έχουν μπει στο στόχαστρο του υπουργείου Ανάπτυξης για περιπτώσεις κερδοσκοπίας, δείχνουν τα στοιχεία του Οργανισμού Κεντρικών Αγορών και Αλιείας.

Τα γεγονότα παρουσιάζονται λεπτομερώς στο παρακάτω αποκαλυπτικό ρεπορτάζ.

- Advertisement -

Επικαιρότητα

Άγιος Παντελεήμονας: Ηλικιωμένος σκότωσε έναν άνδρα και τραυμάτισε σοβαρά μια γυναίκα

Τραγωδία εκτυλίχθηκε νωρίς το πρωί της Κυριακής 1 Οκτωβρίου στον Άγιο Παντελεήμονα. Ένας 74χρονος πυροβόλησε και σκότωσε μέσα σε διαμέρισμα έναν Γεωργιανό...
- Advertisement -

ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ