SHOWBIZ
Παντελής Παντελίδης: Εξέλιξη που ανατρέπει τα πάντα στην υπόθεση
Ήταν πριν απο περίπου 5 χρόνια και συγκεκριμένα στις 18 Φεβρουαρίου του 2016, όταν ο 33χρονος τραγουδιστής Παντελής Παντελίδης έχασε τη ζωή του με τραγικό τρόπο όταν στις 08.10 το πρωί, το αυτοκίνητό του προσέκρουσε σε τσιμεντένιο στηθαίο με υπερβολική ταχύτητα επί της Λεωφόρου Βουλιαγμένης στο ύψος του Ελληνικού στο παλιό αεροδρόμιο….
Μια εξέλιξη όμως που ανατρέπει τα πάντα στην υπόθεση έρχεται στο φως της δημοσιότητας μετά απο αρκετό καιρό μέσα απο την εφημερίδα Espresso.
Παντελής Παντελίδης
Ήταν ο Παντελής Παντελίδης ο οδηγός;
Είναι γνωστό ότι η οικογένεια του Παντελή Παντελίδη υποστηρίζει απο την αρχή της υπόθεσης έως και σήμερα, ότι το μοιραίο εκείνο πρωινό όταν και έγινε το τροχαίο δυστύχημα, που αφαίρεσε την ζωή του αγαπημένου τραγουδιστή, οδηγός του αυτοκινήτου, δεν ήταν αυτός στο μοιραίο αυτοκίνητο αλλά η Φρόσω Κυριάκου.
Μαζί στο αυτοκίνητο που καρφώθηκε στις προστατευτικές μπάρες εκτός από τον Παντελή Παντελίδη και την Φρόσω Κυριάκου ήταν και η Μίνα Αρναούτη, η οποία τραυματίστηκε σοβαρά και απο τότε έχει κάνει πάμπολες επεμβάσεις αποκατάστασης της υγείας της.
Ήταν ο Παντελής Παντελίδης ο οδηγός;
Ο νέος δικηγόρος της οικογένειας Παντελίδη
Ο γνωστός ποινικολόγος Απόστολος Λύτρας, είναι ο νέος δικηγόρος της οικογένειας Παντελίδη και αυτός που έχει πλέον αναλάβει να αποδείξει αυτό που ισχυρίζεται η οικογένεια του αδικοχαμένου τραγουδιστή.
Το δικηγορικό γραφείο του Απόστολου Λύτρα σε ανακοίνωση του εμφανίζει ένα νέο στοιχείο το οποίο ανατρέπει τα έως τώρα δεδομένα.
Έτσι λοιπόν σύμφωνα με την ανακοίνωση, ένας αυτόπτης μάρτυρας έχει καταθέσει πως ο Παντελής Παντελίδης βρισκόταν στη θέση του συνοδηγού και πως ο ίδιος ο μάρτυρας ήταν αυτός που τον συνόδευσε στο αυτοκίνητό του για να επιβιβαστεί από την πόρτα του συνοδηγού.
Πιο συγκεκριμένα η ανακοίνωση αναφέρει
«Πέραν των ήδη υπαρχόντων αποδεικτικών στοιχείων που συντείνουν στο ότι οδηγός του εμπλεκόμενου οχήματος ΔΕΝ ήταν ο Παντελής Παντελίδης, και κατόπιν έρευνας που πραγματοποιήθηκε, εισφέρθηκε ένα νέο αποδεικτικό στοιχείο, το οποίο αποδεικνύει πέραν πάσης αμφιβολίας το αληθές των ισχυρισμών της οικογένειας του θανόντος, Παντελή Παντελίδη.
Πιο συγκεκριμένα, έχει ήδη καταθέσει αρμοδίως, αυτόπτης μάρτυρας των όσων εκτυλίχθηκαν κατά το χρονικό διάστημα προ του μοιραίου γεγονότος. Μεταξύ άλλων, ο μάρτυρας αυτός έχει καταθέσει, ότι ήταν ο τελευταίος άνθρωπος που είδε τον Παντελή Παντελίδη, καθώς ο ίδιος τον συνόδευσε στο αυτοκίνητο και τον βοήθησε να επιβιβαστεί στη θέση του συνοδηγού. Καταθέτει δε, ότι είδε το αυτοκίνητο να φεύγει με τον Παντελή Παντελίδη στην θέση του συνοδηγού»
Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
- MEDIA20 ώρες ago
Survivor spoiler 03/03 ΟΡΙΣΤΙΚΗ διαρροή: Η νικήτρια ομάδα και ο παίκτης που αποχωρεί
- MEDIA3 ημέρες ago
Survivor 4: Ο Τριαντάφυλλος σε νέες περιπέτειες προσφέρει άφθονο γέλιο
- MEDIA2 ημέρες ago
Άγριες Μέλισσες spoiler: Ο βασανιστικός θάνατος του Θέμελη! Αυτός είναι ο δολοφόνος
- SHOWBIZ3 ημέρες ago
ΚΟΛΑΣΗ! Η Ιωάννα Μαλέσκου ξεκουμπώνει το πουκάμισο και μας ΑΠΟΤΕΛΕΙΩΝΕΙ
- MEDIA1 ημέρα ago
Survivor spoiler 3.3: ΓΑΤΑΚΙΑ σας έλειψα; ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ η Ανθή Σαλαγκούδη;
- MEDIA2 ημέρες ago
Survivor spoiler 2/3 διαρροή ασυλίας: Αυτή είναι η ομάδα που κερδίζει την δεύτερη ασυλία
- TOP1 ημέρα ago
ΚΛΕΙΔΩΣΕ το Γενικό LOCKDOWN! Όλοι μέσα κλεισμένοι για 2 εβδομάδες! Αυτά θα ανακοινώσει ο Χαρδαλιάς;
- MASTER CHEF2 ημέρες ago
Masterchef spoiler 2/3: Ώρα μηδέν για μεγάλο φαβορί! Αυτός αποχωρεί απόψε