Πανικός στον αέρα: Ισπανίδα δημοσιογράφος χτυπήθηκε στα οπίσθια κατά την διάρκεια ζωντανής μετάδοσης (video)

Άννα Ξενοπούλου
2 Min Read

Μια Ισπανίδα δημοσιογράφος δέχθηκε σεξουαλική παρενόχληση ενώ βρισκόταν σε ζωντανή σύνδεση με το στούντιο, προκαλώντας την οργή του παρουσιαστή.

Η δημοσιογράφος Ίσα Μπαλάδο βρισκόταν στους δρόμους της Μαδρίτης και, κατά τη διάρκεια της ζωντανής μετάδοσης στο κανάλι Cuatro, έκανε ρεπορτάζ για μια ένοπλη ληστεία.

Κατά τη διάρκεια του πλάνου, ενώ αυτή κρατούσε το μικρόφωνο και κοίταζε την κάμερα, εμφανίστηκε πίσω της ένας άνδρας, ο οποίος πλησίασε και την ακούμπησε στα οπίσθιά της.

Η νεαρή δημοσιογράφος τον παρακάλεσε να την αφήσει να κάνει τη δουλειά της. Από το πλατό, ο παρουσιαστής επεμβαίνει: «Συγνώμη, Ίσα, σε διακόπτω αλλά, σου έπιασε τα οπίσθια;» και στη συνέχεια ζητάει να του μιλήσει: «Δώσε μου αυτόν τον ηλίθιο» ακούγεται να λέει.

Από την πράξη αυτή προκαλέσε πανικό στο κανάλι, αλλά και στην Ισπανία. Οι αστυνομικές δυνάμεις κινήθηκαν άμεσα και ο 25 ετών άνδρας, συνελήφθη αργότερα αφού η ίδια η δημοσιογράφος κάλεσε την αστυνομία.

Η είδηση για αυτό το περιστατικό γρήγορα έγινε viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με άνθρωπο να κάνει ανάρτηση στο Twitter, επισημαίνοντας τη συμπεριφορά αυτού του ορισμένως ξένου άνδρα.

TAGGED:
Share This Article
Exit mobile version