Πανικός στις αστυνομικές αρχές με το αποκεφαλισμένο πτώμα

Πανικός στις αστυνομικές αρχές με το αποκεφαλισμένο πτώμα
Πανικός στις αστυνομικές αρχές με το αποκεφαλισμένο πτώμα

Οι αστυνομικές αρχές δεν περίμεναν με τίποτα ότι η κλήση που έλαβαν για να ελέγξουν ένα χαρτοκιβώτιο που έριξε κάποιος απο τον τρίτο όροφο ενός κτηρίου θα έφερνε στην επιφάνεια ένα απροσδόκητο εύρημα.

Απο την στιγμή που το κουτί ανοίχτηκε και οι αρχές είδαν το κομμένο κεφάλι σήμανε γενικώς συναγερμός στην πόλη Τουλόν της Γαλλίας.

Η περιοχή γύρω απο το διαμέρισμα της Γαλλικής πόλης αποκλείστηκε άμεσα και μετά απο έρευνες οι αστυνομικές αρχές προέβησαν στη σύλληψη ενός άνδρα ενώ ακόμα και αυτή την στιγμή αναζητούν έναν δεύτερο άνδρα, ο οποίος σύμφωνα με τις πληροφορίες διέμενε προσωρινά στο σπίτι του βασικού υπόπτου όπου και βρέθηκε το αποκεφαλισμένο πτώμα.

Mετά τις 2.30 μ.μ., οι περαστικοί στην Γαλλική πόλη είδαν ένα χαρτοκιβώτιο να πέφτει από ένα παράθυρο σε μια περιοχή κοντά στο λιμάνι, δήλωσε εκπρόσωπος της αστυνομίας στο πρακτορείο ειδήσεων AFP.

Μια ομάδα αστυνομικών έφτασε γρήγορα, εντοπίζοντας έναν άνδρα σε ένα παράθυρο με αίμα στα χέρια του. Εκείνος προσπάθησε να διαφύγει και τελικά οχυρώθηκε στο διαμέρισμά του, αλλά συνελήφθη όταν η αστυνομία έσπασε την πόρτα του.

“Δεν υπάρχουν στοιχεία που να συνδέουν αυτήν την πράξη με τρομοκρατικό συμβάν”, ανέφερε ο εισαγγελέας στο AFP.