Παναθηναϊκός – Αστέρας Τρίπολή 2-0: Με σωστή διαχείρηση έφυγε νικητής

2 Min Read

Σε έναν αγώνα όπου ο Παναθηναϊκός δεν έλαμψε με την απόδοσή του, αλλά έδειξε εξαιρετική διαχείριση των απουσιών του, κατάφερε να επικρατήσει με 2-0 επί του Αστέρα Τρίπολης στον αγώνα που διεξήχθη στο «Απόστολος Νικολαΐδης» για την 19η αγωνιστική της Super League.

Με αυτή τη νίκη, ο Παναθηναϊκός κατάφερε να ανέβει ξανά στην κορυφή της βαθμολογίας, μοιράζοντας την πρώτη θέση με τον ΠΑΟΚ, λίγο πριν από τον «μεγάλο» αγώνα τους στην Τούμπα.

Επέβαλε τον ρυθμο ο Παναθηναϊκός απο την αρχή

Οι “πράσινοι” ξεκίνησαν το παιχνίδι με σκοπό να επιβάλλουν τον ρυθμό τους, δημιουργώντας την πρώτη μεγάλη ευκαιρία στο 10ο λεπτό με τον Σπόραρ. Η απάντηση του Αστέρα δεν άργησε, αλλά η εκτέλεση του Σουρλή στο 14ο λεπτό δεν κατάφερε να γίνει γκολ. Στη συνέχεια, το παιχνίδι κινήθηκε με αρκετές ευκαιρίες και από τις δύο ομάδες, αλλά χωρίς να αλλάξει το σκορ μέχρι το τέλος του πρώτου μέρους.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Παναθηναϊκός μπήκε με μεγαλύτερη ένταση και κατάφερε να προηγηθεί στο 50′ με τον Αϊτόρ. Η ομάδα του Παναθηναϊκού συνέχισε να ελέγχει το παιχνίδι, και στο 74′ ο Τιν Γεντβάι διπλασίασε το προβάδισμα, ουσιαστικά «κλειδώνοντας» τη νίκη για την ομάδα του.

Η νίκη αυτή για τον Παναθηναϊκό είναι ιδιαίτερα σημαντική, καθώς έρχεται σε μία κρίσιμη στιγμή της σεζόν, ενώ δείχνει την ικανότητα της ομάδας να αντεπεξέρχεται σε δυσκολίες, όπως οι απουσίες βασικών παικτών.

Με την προσοχή τώρα στραμμένη στον επερχόμενο αγώνα με τον ΠΑΟΚ, ο Παναθηναϊκός ετοιμάζεται να αντιμετωπίσει έναν ακόμη πιο δυνατό αντίπαλο, σε ένα ματς που προβλέπεται να είναι από τα πιο σημαντικά της φετινής σεζόν.

Share This Article
Exit mobile version