Παναιτωλικός – Ολυμπιακος live streaming: Δείτε ζωντανά ΕΔΩ το παιχνίδι

3 Min Read

Παναιτωλικός – Ολυμπιακος live streaming: Αγωνιστική δράση έχει η Super League με τον Παναιτωλικό να υποδέχεται στις 17:00 τον Ολυμπιακό. Ο αγώνας που αναμένεται να προσελκύσει το ενδιαφέρον των φιλάθλων έχει τηλεοπτική μετάδοση απο την Cosmote.

Οι ερυθρόλευκοι που θέλουν να συνεχίσουν τις καλές εμφανίσεις και τα σερί νικών μπορεί να είναι το απόλυτο φαβορί, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι ο Παναιτωλικός θα δώσε το παιχνίδι, το αντίθετο μάλιστα. Ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού θα παρατάξει την ομάδα των ερυθρολεύκων με πολλές απουσίες, καθώς εκτός αποστολής έμειναν οι Κώστας Φορτούνης, Νταβίντ Κάρμο, Ροντινέι και Αντρέ Ορτα, ενώ θα απουσιάσουν και οι Ελ Αραμπί, Αμπι, Μπιανκόν και Παπαδούδης.

Με την ψυχολογία στα ύψη ο Ολυμπιακός

Τα τελευταία αποτελέσματα της ομάδας του Ολυμπιακού, έχουν ανεβάσει την ψυχολογία στα ύψη. Ο σημερινός αγώνας της ομάδας του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ είναι μια καλή ευκαιρία για να δείξουν την αξία τους και ποδοσφαιριστές που είναι ακόμα υπο αμφισβήτηση. Στο μυαλό όλων πλέον είναι και τα πλέι οφ του πρωταθλήματος, αλλά και οι δύσκολες «μάχες» που θα δώσει ο Ολυμπιακός στην Ευρωπαϊκή του πορεία με αντίπαλο με την Μακάμπι Τελ Αβίβ, για τους «16» του Conference League.

Η αποστολή των «ερυθρόλευκων» για το σημερινό εκτός έδρας ματς του πρωταθλήματος της Super League με τον Παναιτωλικό είναι η εξής: Αλεξανδρόπουλος, Ντόη, Τσικίνιο, Ελ Κααμπί, Κίνι, Έσε, Ποντένσε, Ιμπόρα, Γιόβετιτς, Μασούρας, Ναβάρο, Ορτέγκα, Πασχαλάκης, Μαρτίνς, Ρίτσαρντς, Καμπράλ, Τζολάκης, Βέζο, Ρέτσος, Παπαδούδης, Καρβάλιο.

Τι ωρα παιζει ο Oλυμπιακος σημερα ποδοσφαιρο

Ο αγώνας ξεκινάει στις 17:00 και το μεταδίδουν και ξένα τηλεοπτικά κανάλια που έχουν αγοράσει τα δικαιώματα και έτσι όσοι από εσάς βρίσκεστε στο εξωτερικό θα μπορέσετε να δείτε το παιχνίδι δορυφορικά από τα ξένα τηλεοπτικά κανάλια.

Αν όμως στην χώρα που βρίσκεστε δεν υπάρχει η δυνατότητα, τότε μπορείτε να δείτε το παιχνίδι μέσα από το internet και φυσικά μέσα από συνεργασίες εταιριών που έχουν τα δικαιώματα του αγώνα…

Μπορείτε όμως να παρακολουθήσετε το

Παναιτωλικός – Ολυμπιακος Live Streaming

μέσω του …. διαδίκτυου ή στον κατάλογο με τα καλύτερα εδω

Share This Article
Exit mobile version