Παναγιώταρου – Σχίζας δυο ξένοι στη Μύκονο. Το παραλίγο τετ-α-τετ (φώτο)

Must Read

Η διάσημη influencer και ο πρώην παίκτης του Survivor βρέθηκαν στη Μύκονο, χωρίς να έχει γίνει κάτι φυσικά και να έχει αλλάξει το status στη σχέση τους. Το αντίθετο μάλιστα, πλέον βλέπει ο ένας τον άλλον και αλλάζουν δρόμο.

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου βρίσκεται στο νησί παρέα με τον φίλο της Παύλο Μυλωνά και απολαμβάνουν τον ήλιο και τη θάλασσα, περπατούν στα γραφικά σοκάκια του νησιού, και δείχνει να απολαμβάνει τις διακοπές της.

Την ίδια ώρα απόβαση στο νησί έκανε και ο Στάθης Σχίζας, ο οποίος απολαμβάνει με την σειρά του τις διακοπές του παρέα με τον Γιώργο Ασημακόπουλο και φυσικά τον Νίκο Μπάρτζη, καθαρή αντροπαρέα!

Τυχαία συνάντηση στα Ματογιάννια

Η περίεργη στιγμή συνάντησης ήταν αυτή που έγινε με τους δύο πρώην αγαπημένους να έρχονται φάτσα ο ένας με τον άλλον έξω από ένα γνωστό μπαρ στα Ματογιάννια.

Εκεί βρέθηκε ο φακός του Mykonos Live TV και κατέγραψε τον Στάθη Σχίζα και την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου να βρίσκονται δίπλα δίπλα, σχεδόν ακουμπώντας ο ένας τον άλλον. Παρά την κοντινή απόσταση, οι δυο τους έδειξαν την αμηχανία τους και η συμπεριφορά τους έδειχνε ότι πλέον είναι δύο ξένοι.

Δείτε εδώ το βίντεο με την συνάντηση στη Μύκονο

- Advertisement -

Επικαιρότητα

Τρελό ανέκδοτο: Ένας Ρομά ανέβασε στο ντάτσουν όχι έναν, όχι δύο, αλλά…

Τα καλύτερα ανέκδοτα που κυκλοφορούν είναι με Ρομά και όλοι θέλουν να τα διαβάσουν γιατί προσφέρουν επικό γέλιο. Γι'...
- Advertisement -

ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ