Ουρές και πανικός στα αστυνομικά τμήματα για ταυτότητες χωρίς τσιπάκι (video)

Must Read

Πραγματικός πανικός γίνεται έξω απο τα αστυνομικά τμήματα της χώρας απο πολίτες που τρέχουν για να βγάλουν νέα ταυτότητα παλαιού τύπου!

Ουρές για μια ταυτότητα χωρίς τσιπάκι

Άρον άρον άφησαν τις παραλίες και με την επιστροφή τους απο τις διακοπές, οι Έλληνες κάνουν ουρά έξω απο τα αστυνομικά τμήματα για να βγάλουν ταυτότητα που δεν θα έχει τσιπάκι.

Τι αποκάλυψε ο υφυπουργός για τις ταυτότητες;

Η κυβέρνηση έχει ανακοινώσει ότι φέτος θα ξεκινήσει η αλλαγή στις ταυτότητες οι οποίες απο εδώ και στο εξής θα είναι σε μέγεθος και τύπο όπως είναι οι κάρτες των τραπεζών.

Την ίδια ώρα μάλιστα ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, Κ. Κατσαφάδος έκανε σήμερα (22/08) μια αποκάλυψη για τις νέες ταυτότητες που αλλάζει τα πάντα. Διαβάστε τι είπε ο υφυπουργός για τις ταυτότητες

Οι πολίτες που αντιτίθεται στο μέτρο αυτό έχουν κάνει δεύτερο σπίτι τους τα αστυνομικά τμήματα, αφού θεωρούν ότι με την νέα ταυτότητα θα μπορούν να παρακολουθούνται διαρκώς.

Υπάρχουν βέβαια και εκείνοι που αναφέρουν ότι οι συγκεκριμένοι πολίτες, μάλλον έχουν ξεχάσει ότι κρατάνε εδώ και δεκαετίες ένα κινητό τηλέφωνο που δίνει την δυνατότητα σε αυτούς που θέλουν να ξέρουν, το που βρίσκεται ο κάτοχος του!

Δείτε το βίντεο με το ρεπορτάζ

- Advertisement -

Επικαιρότητα

Αγρίνιο: Νεαρός έπεσε από δεύτερο όροφο – Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Συναγερμός σήμανε το βράδυ του Σαββάτου στο Αγρίνιο, όταν ένας νεαρός άνδρας βρέθηκε στο κενό πέφτοντας από δεύτερο όροφο πολυκατοικίας.Εξετάζεται το...
- Advertisement -

ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ