Όταν η Τζένη Μπαλατσινού διάβαζε Ελύτη στη Πάτμο… «απελευθέρωμένη»

1 Min Read

Η Τζένη Μπαλατσινού, γνωστή για το εκλεπτυσμένο στιλ και την κοσμοπολίτικη αύρα της, έχει βρει το δικό της καταφύγιο στην πανέμορφη Πάτμο, εκεί όπου περνάει τις καλοκαιρινές της διακοπές.

Το πρώην μοντέλο και παρουσιάστρια, εκεί, μακριά από τους θορύβους της πόλης, απολαμβάνει στιγμές χαλάρωσης και γαλήνης, γεμίζοντας τις μπαταρίες της για το υπόλοιπο του χρόνου.

Η Τζένη Μπαλατσινού «απελευθέρωμένη» στο Αιγαίο

Κάθε καλοκαίρι, η Τζένη φροντίζει να επισκέπτεται το νησί, όπου διατηρεί εξοχικό. Η αγάπη της για την Πάτμο είναι εμφανής σε κάθε ανάρτησή της στα social media. Με τις φωτογραφίες δείχνει στους followers τα μαγευτικά τοπία, τα γραφικά σοκάκια και την αυθεντική ατμόσφαιρα που την γοητεύει.

Φέτος, η Τζένη Μπαλατσινού δημοσίευσε στο Instagram μια φωτογραφία που την απεικονίζει καθιστή οκλαδόν. Με φόντο το απέραντο γαλάζιο του Αιγαίου συνόδευσε την ανάρτηση με τους εξής στίχους του Οδυσσέα Ελύτη:

«Στο παράδεισο έχω σημαδέψει ένα νησί. Απαράλλαχτο εσύ κι ένα σπίτι στη θάλασσα. Με κρεβάτι μεγάλο και πόρτα μικρή. Έχω ρίξει μες στ’ άπατα μιαν ηχώ. Να κοιτάζομαι κάθε πρωί που ξυπνώ».

Η λήψη, τραβηγμένη από πλάγια γωνία, αποτυπώνει την αίσθηση ελευθερίας και γαλήνης που νιώθει η παρουσιάστρια στο αγαπημένο της νησί. Δείτε την Τζένη Μπαλατσινού εδώ

Share This Article
Exit mobile version