Όταν η Ράνια Κωστάκη προκαλούσε πανζουρλισμό με τα προσόντα που είχε αφήσει ελεύθερα στο μάτι

Must Read

Μία από τις πιο εντυπωσιακές παρουσίες στα social media είναι και ραδιοφωνική παραγωγός Ράνια Κωστάκη, η οποία είναι και ένας από τους λόγους που κάθε καλοκαίρι που το ανδρικό φύλο της χώρας παθαίνει αμόκ.

Καθηλωτική και σαγηνευτική Ράνια διαθέτει όλα τα προσόντα τα οποία χρειάζεται για να κάνει τους άντρες να παραμιλούν μαζί της αφού πρόκειται για μία παρουσία η οποία μαγνητίζει όλα τα φώτα της δημοσιότητας αλλά και τα βλέμματα σε κάθε της εμφάνιση

Με καταγωγή από τη Θεσσαλονίκη η εντυπωσιακή Ράνια είναι ένας κινούμενος μηχανισμός αισθησιασμού όποιος είναι πραγματικά έτοιμος να εκραγεί.

Η καθηλωτική παρουσία της Ράνια Κωστάκη ζαλίζει

Ράνια Κωστάκη

Η καθηλωτική φωνή της την έχει κάνει μία από τις μεγαλύτερες και πιο αναγνωρίσιμες ραδιοφωνικούς παραγωγούς ενώ εντυπωσιακή είναι και η δουλειά της ως DJ, αφού με τη μουσική της καθηλώνει χιλιάδες ανθρώπους κάθε καλοκαίρι στα beach bar.

Εκεί όμως που πραγματικά κάνει θραύση είναι στις φωτογραφίες που ανεβάζει στο προσωπικό της λογαριασμό στο instagram αφού δεν είναι λίγες φορές που εκρηκτική, η Ράνια Κωστάκη γίνεται η απόλυτη αντρική φαντασίωση

Αν αντέχεις τη βλέπεις εδώ….αλλιώς σπίτι σου!

- Advertisement -

Επικαιρότητα

Τρελό ανέκδοτο: Ένας Ρομά ανέβασε στο ντάτσουν όχι έναν, όχι δύο, αλλά…

Τα καλύτερα ανέκδοτα που κυκλοφορούν είναι με Ρομά και όλοι θέλουν να τα διαβάσουν γιατί προσφέρουν επικό γέλιο. Γι'...
- Advertisement -

ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ