Οριστικός χωρισμός για την Αλεσάντρα Αμπρόζιο και τον Ρίτσαρντ Λι;

Σαν βόμβα έσκασε η είδηση του χωρισμού τους. Δεν πήρε χαμπάρι κανένας τίποτα;

Must Read

Η είδηση του χωρισμού της Αλεσάντρα Αμπρόζιο και του Ρίτσαρντ Λι έκανε μεγάλη αίσθηση στον χώρο των celebrities. Η 42χρονη Βραζιλιάνα καλλονή και το 41χρονο μοντέλο, οι οποίοι ήταν μαζί για δύο χρόνια, αποφάσισαν όπως όλα δείχνουν να κάνουν ένα διάλειμμα στη σχέση τους.

Κανένας όμως δεν γνωρίζει αν αυτός ο χωρισμός είναι οριστικός. Η Αλεσάντρα Αμπρόζιο, η Βραζιλιάνα που κατάφερε να κερδίσει τις καρδιές και να γίνει η απόλυτη φαντασίωση πολλών, κυκλοφορεί πλέον σολο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της DailyMail.com, η απόφαση αυτή οφείλεται στο γεγονός ότι θέλησαν να κάνουν ένα διάλειμμα από τη σχέση τους. Το μεγάλο πρόβλημα όπως φαίνεται, ήταν οι υποχρεώσεις και τα επαγγελματικά τους που απομάκρυναν το ζευγάρι.

Μια πηγή που μίλησε στην DailyMail ανέφερε: «Δεν έχουν περάσει πολύ χρόνο μαζί αυτό το καλοκαίρι. Ήταν με φίλους και παιδιά, και εκείνος δούλευε, έτσι έχουν απομακρυνθεί και δεν βγαίνουν για λίγο».

Παρόλα αυτά, η πηγή δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να ξαναβρεθούν μαζί στο μέλλον. «Πάντα τον αγαπούσε πολύ, οπότε ίσως θα τα καταφέρουν, αλλά ποιος ξέρει;», πρόσθεσε. «Έχουν χωρίσει εδώ και μήνες, οπότε δεν είναι πιθανό».

Εν μέσω αμφιβολιών για το μέλλον της σχέσης τους, η Αλεσάντρα Αμπρόζιο και ο Ρίτσαρντ Λι αναζητούν τον δρόμο τους και αφήνουν ανοικτό το ενδεχόμενο μιας επανασύνδεσης στο μέλλον.

- Advertisement -

Επικαιρότητα

Τρελό ανέκδοτο: Ένας Ρομά ανέβασε στο ντάτσουν όχι έναν, όχι δύο, αλλά…

Τα καλύτερα ανέκδοτα που κυκλοφορούν είναι με Ρομά και όλοι θέλουν να τα διαβάσουν γιατί προσφέρουν επικό γέλιο. Γι'...
- Advertisement -

ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ