Ολυμπιακός – Φερεντσβάρος: Οδεύει προς sold-out το “Γ. Καραϊσκάκης”!

Γιώργος Παπαχρόνης
2 Min Read

Κλίμα ενθουσιασμού επικρατεί στον κόσμο του Ολυμπιακού, καθώς η ομάδα ετοιμάζεται για το σημαντικό παιχνίδι με τη Φερεντσβάρος για τη φάση των 32 του Europa Conference League.

Οι φίλοι του Ολυμπιακού ελπίζουν σε νίκη της ομάδας τους και σε μια δυνατή εμφάνιση στο “Γ. Καραϊσκάκης” γι’ αυτο και ετοιμάζονται να δώσουν δυναμικό παρών  στον αγώνα με τη Φερεντσβάρος για το Europa Conference League.

Λίγα εισιτήρια απομένουν

Μάλιστα, η ζήτηση για εισιτήρια είναι καταιγιστική, με το “Γ. Καραϊσκάκης” να οδεύει ολοταχώς προς sold-out. Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση, απέμειναν λιγότερα από 1.500 εισιτήρια, τα οποία αναμένεται να εξαντληθούν άμεσα.

Η στήριξη του κόσμου

Η θερμή υποστήριξη των φιλάθλων του Ολυμπιακού αποτελεί σημαντικό παράγοντα για την ομάδα, η οποία θέλει να κάνει το πρώτο βήμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση. Ο κόσμος επιστρέφει στο Γ. Καραϊσκάκης μετά την άρση της απαγόρευσης που είχε θέσει η κυβέρνηση για την παρουσία φιλάθλων στους αγώνες και σίγουρα θα δώσει τον δικό του παλμό με μοναδικό σκοπό να βοηθήσει τους παίκτες της ομάδας να πάρουν την νίκη μέσα στο Φαληρικό στάδιο.

Η πιθανή ενδεκάδα του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ

Ο Ολυμπιακός είναι αποφασισμένος να παρουσιαστεί δυναμικά στο παιχνίδι και να διεκδικήσει τη νίκη. Η ομάδα έχει δείξει καλή αγωνιστική εικόνα στα τελευταία παιχνίδια και ο νέος Ισπανός τεχνικός Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, αναμένεται να παρατάξει την ομάδα με σύστημα 4-3-3, έχοντας κάποιες αλλαγές σε σχέση με τον προηγούμενο αγώνα. Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Πασχαλάκης, με τους Ροντινέι, Ντόη, Κάρμο και Ορτέγκα στην άμυνα.

Στη μεσαία γραμμή οι Έσε και Τσικίνιο έχουν το προβάδισμα, ενώ όσα αφορά την επιθετική γραμμή οι Μασούρας, Φορτούνης και Ποντένσε θα πλαισιώσουν τον Ελ Αραμπί και θα ψάξουν το γκολ.

Share This Article
Exit mobile version