Ολική αναμόρφωση: Πώς ο Κώστας Παπαδόπουλος έγινε αγνώριστος μετά το Survivor

Ρόη Ράπτη
1 Min Read

Αν σας είπαν ποτέ ότι η αλλαγή είναι η μόνη σταθερή στη ζωή, τότε ο Κώστας Παπαδόπουλος είναι η ζωντανή απόδειξη αυτής της φράσης.

Ο πρώην παίκτης του Survivor και Survivor All Star, ο άνθρωπος που έγινε γνωστός για την επική του μάχη με τον Τριαντάφυλλο, καθήλωσε τους πάντες με την εντυπωσιακή του μεταμόρφωση.

Ο «Ζαχαροπλάστης» όπως ήταν το παρατσούκλι του μέσα στο ριάλιτι, δοκίμασε την τύχη του και στο χώρο της πολιτικής, αλλά χωρίς επιτυχία. Γι΄ αυτόν τον λόγο μάλιστα έκανε και μια ολική αναμόρφωση της εμφάνισης του την οποία και αποκάλυψε ο ίδιος στο tik tok.

Τα πράγματα όμως δεν ήρθαν έτσι όπως τα ήθελε, ούτε μετά την αλλαγή στην εμφάνιση του. Μετά την αποτυχία του ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος, ο Παπαδόπουλος αποφάσισε να αποσυρθεί από τη δημοσιότητα και να ζήσει μια πιο ήρεμη ζωή μακριά απο όλα.

Δείτε τον Κώστα Παπαδόπουλο σε ένα πραγματικά extreme make over της εμφάνισης του στο βίντεο που ακολουθεί

@kostas_papadopoulos_ #pastryshop #vyzantio #decor #birthdaycake #sugarart #pastrychef #pastryart #pastrylife #pastry #sugar #sugarfree #sugarartist #sugarlove #cakeart #sugarpaste #ieklemonde #survivor #survivor2021 #survivorallstar #survivorallstargreece #survivorgreece2023allstar #survivorgr #survivorgreece #redteam #blueteam #survivorgreece2023 #redteam❤️ #blueteam💙 #barber #barbershopindonesia ♬ πρωτότυπος ήχος – kostas_papadopoulos_
Share This Article
Exit mobile version