Οι καταναλωτές αντιμετωπίζουν την ακρίβεια με απόγνωση (video)

ακρίβεια

Οι καταναλωτές βρίσκονται σε κατάσταση απόγνωσης, αντιμετωπίζοντας την αυξημένη ακρίβεια στα είδη πρώτης ανάγκης. Οι συνεχείς ανατιμήσεις που παρατηρούνται στο κόστος των αγαθών έχουν φέρει τους καταναλωτές στα όριά τους, δηλώνοντας πως η κατάσταση αυτή αποτελεί ανησυχητική εξέλιξη.

Καθώς ο Σεπτέμβριος μπήκε και όλοι σχεδόν επέστρεψαν στις κατοικίες, μαζί τους επέστρεψε και ο φόβος, αφού αναμένονται νέες αυξήσεις στις τιμές, προκαλώντας ακόμα μεγαλύτερες ανησυχίες στο κοινό.

Το ρεπορτάζ που ακολουθεί στο βίντεο που θα δείτε, επισημαίνει την ανησυχητική τάση της συνεχούς αύξησης των τζίρων των supermarket. Παρά τις προσπάθειες των καταναλωτών να διατηρήσουν την καθημερινή τους αγοραστική δύναμη, οι τιμές συνεχίζουν να εκτοξεύονται, επηρεάζοντας αρνητικά τις πωλήσεις των προϊόντων.

Οι καταναλωτές βρίσκονται υποχρεωμένοι να περιορίζουν τις αγορές τους στα απολύτως αναγκαία, ανταποκρινόμενοι στην αυξανόμενη οικονομική πίεση.

Δείτε το βίντεο με το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ για την ακρίβεια

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) προς το TvFreaks.gr

anna

Αρθρογράφος: Άννα Ξενοπούλου

Εδώ θα διαβάσεις όλα τα τελευταία νέα της επικαιρότητας για την Ελλάδα. Ενημερώσου άμεσα για τις τελευταίες ειδήσεις και εξελίξεις!
Emai: [email protected]

Δημοσθένης Καπερνάρος

Η Γη Της Ελιάς: Η ώρα της αποκάλυψης για τον Δημοσθένη έφτασε!

Κακοκαιρία Daniel

Κακοκαιρία Daniel: Σε συναγερμό οι περιοχές που δοκιμάστηκαν από τις Πυρκαγιές (video)