Οδυσσέας Σταμούλης: Πνίγηκε ο 11χρονος γιος του (video)

Άννα Ξενοπούλου
2 Min Read

Η μοίρα έπαιξε ένα πολύ άσχημο παιχνίδι στον ηθοποιό Οδυσσέα Σταμούλη, ο οποίος έχασε τον 11χρονο γιό του ο οποίος δυστυχώς πνίγηκε στους φούρνους της Ικαρίας.

Τα ανατριχιαστικά νέα έχουν συγκλονίσει το πανελλήνιο, με την είδηση να γίνεται γνωστή νωρίς το βράδυ της Πέμπτης (10/8).

Νεκρός ο 11χρονος γιος του Οδυσσέα Σταμούλη

Η σύζυγος του ηθοποιού και μητέρα του 11χρονου, αναζητούσε το μικρό παιδί, την ώρα που είχε ειδοποιηθεί και το λιμενικό σώμα για την αναζήτηση του.

Δυστυχώς το κακό που όλοι δεν ήθελαν να συμβεί, ολοκληρώθηκε με τον χειρότερο τρόπο όταν ένας περαστικός είδε την σορό του 11χρονου γιού του ηθοποιού Οδυσσέα Σταμούλη.

Το άτυχο παιδί διακομίσθηκε στο αγροτικό ιατρείο των Φούρνων, όπου και ο γιατρός επιβεβαίωσε απλά τον θάνατο του, προκαλώντας θλίψη, όχι μόνο στην οικογένεια του αλλά σε όλο το νησί.

Όπως ανέφερε και η εκπομπή του ΑΝΤ1 Καλοκαίρι Μαζί, η ασύλληπτη τραγωδία έγινε το απόγευμα της Πέμπτης, όταν και σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής, το παιδί πήγε μόνο του για μπάνιο σε παραλία των Φούρνων της Ικαρίας,

Ο χαμός του 11χρονου έχει συγκλονίσει την τοπική κοινότης του νησιού, αφού η οικογένεια του ηθοποιού έκανε τις διακοπές του στο νησί χρόνια, μιας και η μητέρα του άτυχου παιδιού κατάγετε απο τους Φούρνους.

Share This Article
Exit mobile version