Ο Τζανγκκούκ γίνεται το πρώτο μέλος των BTS που κατακτά solo την κορυφή των παγκόσμιων charts του Billboard!

Must Read

Ο Τζανγκκούκ, ένα από τα αγαπημένα μέλη του δημοφιλούς συγκροτήματος BTS, καταφέρνει να σημειώσει μια σπουδαία επιτυχία, αφού έγινε το πρώτο μέλος των BTS που κατακτά solo την κορυφή των παγκόσμιων charts του Billboard.

Σίγουρα είναι μια τεράστια επιτυχία για τον ίδιο , αφού αντανακλά το ταλέντο και την αφοσίωση του Τζανγκκούκ στην μουσική του καριέρα.

Ο Τζανγκκούκ στη πρώτη θέση στα παγκόσμια charts του Billboard

Ο Τζανγκκούκ καταφέρνει να κάνει τη διαφορά και να εκτοξεύσει την καριέρα του σε νέα επίπεδα με την νέα τεράστια solo επιτυχία που σημειώνει. Το τραγούδι “Seven” κατακτά την πρώτη θέση στα παγκόσμια charts του Billboard, καθιστώντας το πρώτο μέλος των BTS που το επιτυγχάνει.

Η είδηση όπως ήταν αναμενόμενο έχει προκαλέσει ενθουσιασμό και περηφάνια στα εκατομμύρια των θαυμαστών των BTS παγκοσμίως.

Απο τους BTS στη solo καριέρα

Οι BTS, ένα από τα πιο επιτυχημένα και αγαπημένα boyband συγκροτήματα στον κόσμο, έχουν κατακτήσει τις καρδιές του κοινού με τη μοναδική τους μουσική και το στυλ τους.

Η προσθήκη της solo επιτυχίας του Τζανγκκούκ είναι σίγουρο ότι θα δώσει άλλη δυναμική στην ήδη επιτυχημένη πορεία των BTS στον κόσμο της μουσικής, αφήνοντας ανοιχτό το δρόμο για νέες συναρπαστικές εξελίξεις.

- Advertisement -

Επικαιρότητα

Τρελό ανέκδοτο: Ένας Ρομά ανέβασε στο ντάτσουν όχι έναν, όχι δύο, αλλά…

Τα καλύτερα ανέκδοτα που κυκλοφορούν είναι με Ρομά και όλοι θέλουν να τα διαβάσουν γιατί προσφέρουν επικό γέλιο. Γι'...
- Advertisement -

ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ