Ο Παράδεισος των Κυριών παίρνει φωτιά την ώρα που ο Ντίνος και η Μιράντα γίνονται γονείς

Άννα Ξενοπούλου
2 Min Read

Συγκλονιστική αναμένεται να είναι η δεύτερη σεζόν της αγαπημένης τηλεοπτική σειρά στον Alpha, Ο Παράδεισος των Κυριών, με τις εξελίξεις να είναι ραγδαίες και τα spoiler να αποκαλύπτουν τι πρόκειται να δούμε σύντομος τηλεοπτικούς μας δέκτες.

Ο Παράδεισος των Κυριών και το νέο ξεκίνημα

Ο Παράδεισος των Κυριών έχει καταστραφεί ολοσχερώς από φωτιά δημιουργώντας ένα τεράστιο πλήγμα στον Ντίνο και τη Μιράντα που βλέπουν τους κόπους της ζωής τους να καταστρέφονται.

Σύμφωνα λοιπόν με τα spoiler που έχουν δει το φως της δημοσιότητας το αγαπημένο ζευγάρι όμως αποφασίζει να κάνει ένα νέο ξεκίνημα στη ζωή του και εκτός από την προσπάθεια για να δημιουργήσουν ξανά τον αγαπημένο τους Παράδεισο των Κυριών, αποφασίζουν να κάνουν ένα βήμα ακόμα περισσότερο παίρνοντας την απόφαση να υιοθετήσουν ένα παιδί.

Η Μιράντα δεν μπορεί να κάνει παιδιά

Ο χαμός του παιδιού τους λίγο πριν το γάμο τους προκάλεσε κατάθλιψη στη Μιράντα ειδικά μετά την αποκάλυψη ότι και η αδερφή της είχε βιαστεί από τον Χρηστίδη, αλλά και τη δολοφονία του από τον πατέρα της.

Το παρελθόν της Μιράντας συνεχίζει να την χτυπάει αλύπητα αφού ο βιασμός της από το Χρηστίδη της άφησε προβλήματα, τα οποία δεν της επιτρέπουν να φέρει στον κόσμο ένα παιδί.

Σίγουρα το μέλλον του ζευγαριού στη σειρά θα περάσει μέσα από χιλιάδες κύματα είμαστε σίγουροι όμως ότι κάποια στιγμή ο Ντίνος και η Μιράντα θα καταφέρουν να ζήσουν τον έρωτά τους και τα όνειρά τους αγαπημένοι και οι δύο

TAGGED:
Share This Article
Exit mobile version