Ο Παντελής Γιαννακάκης αποχαιρετά το Survivor 2024: Τι οδήγησε στην οικειοθελή αποχώρησή του;

Ο Παντελής Γιαννακάκης αποχώρησε οικειοθελώς από το Survivor 2024. Τι συνέβη; Πώς θα επηρεάσει η αποχώρησή του την ομάδα του; Τι αλλαγές έρχονται στο παιχνίδι;

Στο χτεσινό επεισόδιο του Survivor, ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε μια αιφνιδιαστική οικειοθελή αποχώρηση. Ο Παντελής Γιαννακάκης, μόλις δύο εβδομάδες μετά την άφιξή του στο παιχνίδι, αναγκάστηκε να αποχωρήσει για λόγους υγείας.

Για ποιον λόγο αποχώρησε ο Παντελής Γιαννακάκης από το Survivor 2024;

Ο Παντελής Γιαννακάκης είχε τραυματιστεί αρκετές φορές κατά τη διάρκεια της σύντομης παραμονής του στο νησί. Οι τραυματισμοί αυτοί τον κράτησαν εκτός παιχνιδιού τις τελευταίες ημέρες και, ύστερα από σύμφωνη γνώμη και της παραγωγής, αποφάσισε να αποχωρήσει οικειοθελώς.

Τι ανακοίνωσε ο Γιώργος Λιανός

Είμαστε όλοι εδώ εκτός από τον Παντελή Γιαννακάκη για τον οποίο οφείλω να σας ενημερώσω για το εξής. Έπειτα από αρκετούς τραυματισμούς που απέκτησε στη σύντομη παραμονή του εδώ στο νησί, με τη δική του βούληση αλλά και τη σύμφωνη γνώμη της παραγωγής, γιατί καταλαβαίνετε ότι τα θέματα υγείας είναι πάνω από όλα, πάνω και από το παιχνίδι, ο Παντελής προχώρησε σε οικειοθελή αποχώρηση από το Survivor.

Η αποχώρηση του Παντελή αφήνει ένα κενό στην ομάδα του, η οποία καλείται να προσαρμοστεί στις νέες συνθήκες. Ο Γιώργος Λιανός, μάλιστα, άφησε αιχμές για μια επικείμενη αλλαγή στο παιχνίδι, λέγοντας:

“Μένουμε λοιπόν εδώ οι υπόλοιποι και σίγουρα αναρωτιέστε τον λόγο για τον οποίο σας καλέσαμε σε έκτακτο συμβούλιο. Κάποιοι από εσάς ίσως να το έχουν υποπτευθεί γιατί ήρθε η στιγμή της χρονιάς στην οποία γυρίζουμε σελίδα.”.

Δείτε το βίντεο

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) προς το TvFreaks.gr

Avatar photo

Αρθρογράφος: Ρόη Ράπτη

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Αθήνα . Έχω αποφοιτήσει από ΙΙΕΚ Δημοσιογραφίας ενώ τώρα τελείωσα και εργαστήρι φωτογραφίας. Μου αρέσει να γράφω θέματα που αφορούν τα media και την showbiz, πολύ περισσότερο όμως για τα τηλεοπτικά ριάλιτι, όπως το Survivor και το MasterChef -Email

Sold out από τους Γερμανούς για το Ελληνικό καλοκαίρι 2024

Σαν σήμερα 11 Μαρτίου: Τι εγινε σαν σημερα στον κοσμο