Ο Λιονέλ Μέσι έχει σωματοφύλακα ακόμα και μέσα στο γήπεδο! (video)

Η εποχή Μέσι στην Αμερική έχει δημιουργήσει νέα δεδομένα στο ποδόσφαιρο...και όχι μόνο! Δείτε το βίντεο

Must Read

Ένα πρόσωπο που έχει αναδειχθεί ως ένας από τους μεγαλύτερους ποδοσφαιριστές στην ιστορία του αθλήματος είναι ο Λιονέλ Μέσι, ο Αργεντίνος σούπερ σταρ που πρόσφατα μετακόμισε στην Αμερική για να συμμετάσχει στην ομάδα Inter Miami.

Με μία μεταγραφή που άλλαξε το ποδοσφαιρικό τοπίο του αθλήματος της Αμερικής, ο Λιονέλ Μέσι έγινε το επίκεντρο της προσοχής του ποδοσφαιρικού κόσμου και όχι μόνο!

Όμως, πέρα από το ταλέντο και τις ικανότητές του στο γήπεδο, ένα ασυνήθιστο γεγονός έκανε τον γύρο του διαδικτύου μέσω ενός viral βίντεο.

Αυτό το γεγονός το οποίο και θα το δείτε σε βίντεο παρακάτω, αποκαλύπτει ότι ο Λιονέλ Μέσι έχει έναν προσωπικό σωματοφύλακα που όχι μόνο τον συνοδεύει κατά τη διάρκεια των αγώνων, αλλά και την ώρα που εκείνος βρίσκεται μέσα στο χορτάρι!

Το βίντεο που έγινε viral δείχνει τον σωματοφύλακα του Μέσι να δίνει πάσα στον Αργεντίνο σούπερ σταρ για να εκτελέσει ένα κόρνερ. Το ασυνήθιστο αυτό βίντεο αυτό προκάλεσε το ενδιαφέρον του κόσμου, αλλά και συζητήσεις για τον ρόλο του προσωπικού σωματοφύλακα και την ανάγκη για τέτοιου είδους προστασία.

Χρειάζεται ένας ποδοσφαιριστής προστασία ακόμα και μέσα στο γήπεδο; Αν λέγεσαι Λιονέλ Μέσι και αγωνίζεσαι στην Αμερική, ναι σίγουρα χρειάζεσαι!

Δείτε το βίντεο

- Advertisement -

Επικαιρότητα

Τρελό ανέκδοτο: Ένας Ρομά ανέβασε στο ντάτσουν όχι έναν, όχι δύο, αλλά…

Τα καλύτερα ανέκδοτα που κυκλοφορούν είναι με Ρομά και όλοι θέλουν να τα διαβάσουν γιατί προσφέρουν επικό γέλιο. Γι'...
- Advertisement -

ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ