Ο Γιώργος Πρίντεζης γίνεται ξανά μπαμπάς! – video

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει ο Γιώργος Πρίντεζης, καθώς η σύζυγός του, Στέλλα Κωστοπούλου, είναι έγκυος για δεύτερη φορά. Ο πρώην αρχηγός του Ολυμπιακού μίλησε στην εκπομπή του ΑΝΤ1 και στον Γιώργο Λιάγκα για το χαρμόσυνο γεγονός.

Πρίντεζης – Είναι πολύ όμορφα με δύο γυναίκες στο σπίτι

Ο Έλληνας θρύλος του ευρωπαϊκού μπάσκετ και του Ολυμπιακού, μοιράστηκε τα χαρμόσυνα νέα με τον κόσμο, εκφράζοντας την απεριόριστη χαρά του. “Είναι πολύ όμορφα με δύο γυναίκες στο σπίτι”, δήλωσε, αναφερόμενος στην σύζυγό του και την 7 ετών κόρη τους, Ζόζεφιν.

Ο Πρίντεζης, ο οποίος έχει μια ακμαία καριέρα γεμάτη επιτυχίες, τόνισε την ευλογία που νιώθει για την οικογένειά του. “Αν έχεις οικογένεια, είναι μεγάλη ευλογία να είσαι στο σπίτι με το παιδί”, είπε χαρακτηριστικά.

Περιμένουμε τα σχόλιά σας 👇

Share This Article
Ονομάζομαι Γιώργος Παπαχρόνης και είμαι αρθρογράφος. Έχω σπουδάσει στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων και έχω αποφοιτήσει απο το τμήμα Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων. Έχω εργαστεί σε διάφορες αθλητικές ιστοσελίδες και ερασιτεχνικά σε ιντερνετικούς ραδιοφωνικούς σταθμούς. Τα αθλητικά νέα για το ποδόσφαιρο και το μπάσκετ είναι αυτά που μου αρέσει να γράφω περισσότερο. Έχω γίνει όμως εξπέρ στα social media, αφού δεν αφήνω τίποτα να πέσει κάτω. - Email
Δεν υπάρχουν Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *