Ο Γιατρός: Η σειρά μας αποκαλύπτει το πως ξεκίνησε η κόντρα Ανδρέα και Μάρκου

Ρόη Ράπτη
3 Min Read

Ο Γιατρός η αγαπημένη σειρά του Alpha, που έχει καταφέρει να καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό με τις ιστορίες του νοσοκομείου Μέριμνα και του γιατρού Ανδρέα Βρεττού, επιστρέφει με ένα πολύ καλό επεισόδιο.

Γυρνάμε 10 χρόνια πίσω και βλέπουμε την μάχη που έδωσαν ο Ανδρέας και ο Μάρκος για την θέση του διευθυντή της Παθολογικής του νοσοκομείο.

Εδώ θα καταλάβουμε πως ξεκίνησε η κόντρα Ανδρέα- Μάρκου αφού το επεισόδιο μας φέρνει τα μυστικά στην οθόνη μας. Τα πάντα ξεκίνησαν πριν από δέκα χρόνια ακριβώς.

Τι θα δούμε στην συνέχεια της σειράς ο Γιατρός

Ο Ανδρέας και ο Μάρκος διεκδικούν την ίδια θέση στο νοσοκομείο και ανάμεσά τους δημιουργείται μια κόντρα. Τότε ο πρώτος αποφασίζει να κάνει αυτό που ξέρει καλύτερα, ενώ ένα πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει η Άννα ανατρέπει τις ισορροπίες…

Δέκα χρόνια πριν. Μια μέρα, ο Ανδρέας έρχεται αντιμέτωπος με τη μεγαλύτερη ευκαιρία της ζωής του. Αυτή δεν είναι άλλη από το να γίνει, επιτέλους, ο νέος διευθυντής της παθολογίας στο νοσοκομείο. θέλει όσο τίποτε άλλο αυτή την προαγωγή για την οποία έχει παλέψει πολύ. Ωστόσο, τα προβλήματα ξεκινούν αμέσως, καθώς την ίδια ακριβώς θέση κυνηγάει εδώ και καιρό ο Μάρκος. Έτσι, λοιπόν, ανάμεσα στους δύο γιατρούς δημιουργείται μια κόντρα για το ποιος τελικά θα καταφέρει να αποδείξει ότι την αξίζει περισσότερο.

Οι μέρες περνούν και μη θέλοντας να χάσει τον εαυτό του από όλη αυτή τη διαδικασία ο Ανδρέας παίρνει την απόφαση να κάνει αυτό που ξέρει καλύτερα. Δηλαδή, να βρίσκεται κοντά στους ασθενείς του που νοσηλεύονται στην κλινική! Μάλιστα, ένας από αυτούς είναι και ο Δημήτρης, ο οποίος, όταν ήταν δεκαέξι χρόνων, είχε νοσηλευτεί στο νοσοκομείο και είχε σωθεί χάρη στον Ανδρέα. Όπως είναι φυσικό, ο νεαρός δεν ξεχνάει μέχρι και σήμερα το ότι ο γιατρός τού έσωσε τη ζωή.

Παράλληλα, ένα σοβαρό πρόβλημα που αντιμετωπίζει η Άννα με την υγεία της ανατρέπει τις ισορροπίες στη σχέση της με τον Ανδρέα και τους φέρνει στα όριά τους. Αν και στην αρχή δεν καταφέρνει να σταθεί στο πλευρό της γυναίκας του, τελικά συνειδητοποιεί πως το πιο σημαντικό για εκείνον είναι οι άνθρωποι που έχει γύρω του. Έτσι, λοιπόν, ξεχνάει όλους τους κανόνες και γίνεται ο γνωστός… παρορμητικός Ανδρέας.

TAGGED:
Share This Article
Exit mobile version