Ντορέττα Παπαδημητρίου: Κάνει βουτιές στη Σύρο και προκαλεί τσουνάμι στις καρδιές μας

Must Read

Αυτό το καλοκαίρι η πανέμορφη παρουσιάστρια και ηθοποιός το έχει αφιερώσει στις Κυκλάδες και στη Σύρο πού βρίσκεται εδώ και πολύ καιρό και κάνει τις διακοπές της.

Η εντυπωσιακή Ντορέττα Παπαδημητρίου σαγηνεύει την πρωτεύουσα των Κυκλάδων με το εντυπωσιακό σώμα της και κόβει την ανάσα σε όλους όσους την παρακολουθούν με τα εντυπωσιακά μαγιό που φοράει μαγνητίζοντας όλα τα βλέμματα πάνω της.

Η πανέμορφη Ντορέττα με μία σειρά από αναρτήσεις στο instagram, αποδεικνύει ξεκάθαρα πώς απολαμβάνει πλήρως τις καλοκαιρινές της διακοπές ενώ την ίδια ώρα κόβει την ανάσα σε όλους πόσους την ακολουθούν στα social media βλέποντας πως διαθέτει Ένα από τα πιο γυμνασμένα σώματα στην Ελληνική σόουμπιζ.

Είναι γνωστό ότι η δημοφιλής ηθοποιός και παρουσιάστρια λατρεύει τη γυμναστική και ακολουθεί πιστά μία διατροφή η οποία την βοηθάει να διατηρεί το σώμα της σε καταπληκτική κατάσταση.

Έτσι δεν είναι καθόλου, τυχαίο όταν ανεβάζει φωτογραφίες και βίντεο μέσα από τη θάλασσα συγκεντρώνει όλα τα βλέμματα πάνω της.

Θα το διαπιστώσετε και εσείς βλέποντας στο βίντεο που ακολουθεί με την Ντορέττα Παπαδημητρίου να κάνει Τις βουτιές της στο ηλιοβασίλεμα της Σύρου και να προκαλεί τσουνάμι στις καρδιές μας.

- Advertisement -

Επικαιρότητα

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις: Κλειστοί δρόμοι στην Αθήνα – Πώς θα λειτουργήσουν Μετρό και Τραμ

Σε κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω της διεξαγωγής του «15ου Αγώνα δρόμου και Περιπάτου “Race for the Cure”» στο κέντρο της Αθήνας...
- Advertisement -

ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ