in ,

Ζώδια: Οι προβλέψεις για το Σαββατοκύριακο 11-12 Ιουλίου 2020. Νέα Ξεκινήματα!

zodia oi provlepseis gia to savvatokyriako 11 12 iouliou 2020 nea ksekinimata

Η Αγγέλικα Γεωργίου και το astraweekend love αναλύει πως θα περάσουν τα 12 ζώδια το διήμερο αυτό, πρόκειται άραγε για ένα όμορφο διήμερο ή όχι και τόσο; Πάμε να διαβάσουμε αναλυτικά τι μας περιμένει το διήμερο 11 ως 12 Ιουλίου 2020 και πως θα περάσουν στον αισθηματικό τομέα τα αγαπημένα μας ζώδια.

Διάλεξε το ζώδιό σου και δες πώς θα περάσεις στον ερωτικό και συναισθηματικό τομέα αυτό το Σαββατοκύριακο:

ΚΡΙΟΣ
Αγαπημένε μου Κριέ το Σαββατοκύριακο αυτό η Σελήνη θα βρίσκεται στο ζώδιό σου. Ανήκεις στα πολύπαθα από τις εκλείψεις ζώδια, οπότε ήρθε η στιγμή να χαρείς να διασκεδάσεις να περάσεις πολύ – πολύ όμορφες στιγμές με το ταίρι σου και αν είχαν προκύψει στο δεσμό σου προβλήματα να βρεις τις λύσεις μία και καλή. Θα σου πρότεινα να φύγεις ένα διήμερο με το ταίρι σου να πάτε κάπου, να ξεχάσετε ότι αρνητικό βιώσατε το προηγούμενο διάστημα. Μην χάνεις καιρό, τώρα που ο Ερμής είναι σε ορθή πορεία μπορείτε να συνεννοηθείτε και για το πού θα πάτε και τι θα κάνετε εκεί που θα πάτε. Η ασυνεννοησία που είχατε με αποτέλεσμα αλλά να λέτε κι άλλα να καταλαβαίνει ο άλλος, φεύγει οριστικά.

Για σένα Κριέ μου, που δεν διαθέτεις μία σχέση, το Σαββατοκύριακο αυτό είναι πλούσιο από ευκαιρίες, για φλερτ, νέες γνωριμίες, ακόμη και ένα πολλά υποσχόμενο νέο ξεκίνημα στην αισθηματική σου ζωή. Η Σελήνη θα βρίσκεται στο ζώδιό σου σε βοηθά αρχικά με την παρορμητική σου διάθεση να είσαι ένα από τα πιο κοινωνικά πλάσματα, να είσαι πρόσχαρος-η και για αυτόν ακριβώς τον λόγο έχεις τις ευκαιρίες εκείνες για να αποχωριστείς τη μοναχικότητα σου. Ο Ερμής επέστρεψε σε ορθή πορεία, μπορείς να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα, να δημιουργήσεις μία ιδανική σχέση στη ζωή σου χωρίς προβλήματα και να έχεις έναν άνθρωπο που θα μπορείς να συνεννοηθείς.

ΤΑΥΡΟΣ
Για σένα Ταύρε μου, το μεγάλο γεγονός που σε ταλαιπώρησε αρκετά θα έλεγα το τελευταίο διάστημα είναι ο Ερμής που επιστρέφει σε ορθή πορεία στον Καρκίνο. Θα φύγουν όλα αυτά τα σύννεφα που είχαν μαζευτεί πάνω από τη σχέση σου και είχαν φέρει ένταση. Επίσης ο Ήλιος κάνει ένα ωραίο και τρυφερό τρίγωνο με τον Ποσειδώνα και αυτό που έχεις πιο πολύ ανάγκη είναι να βρεθείς με τον άνθρωπό σου, να περάσετε ρομαντικές και να κάνετε μία πολύ ξεκάθαρη συζήτηση για το τι νιώθει ο ένας για τον άλλον. Είναι ένα πολύ όμορφο διήμερο για το δεσμό σας, μπορείς επίσης αυτό το Σαββατοκύριακο να βρείτε οριστική λύση σε θέμα που αφορά την καθημερινότητα σας.

Ελεύθερε μου Ταύρε, για εσένα το Σαββατοκύριακο αυτό αναμένετε να είναι ένα από τα πιο όμορφα που πέρασες εδώ και πολύ καιρό. Ο Ερμής που τόσο σε ταλαιπώρησε η ανάδρομη πορεία του στον Καρκίνο, μετά από ένα διάστημα που σε παίδεψε τόσο πολύ επιστρέφει σε ορθή πορεία. Σε συνδυασμό με το τρίγωνο του Ήλιου με τον Ποσειδώνα, το διήμερο αυτό έχει έναν αέρα ρομαντισμού και επίσης αυξημένης διαίσθησης. Το ένστικτό σου είναι αλάνθαστο, οπότε διακρίνεις από πριν ποιος ή ποιά είναι η σωστή επιλογή για να αλλάξεις την αισθηματική σου ζωή εντελώς.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Αγαπημένε μου Δίδυμε το Σαββατοκύριακο αυτό εναποθέτεις τις προσδοκίες σου στη Σελήνη που βρίσκεται στον Κριό. Μιλάμε για μία μαχητική Σελήνη και σίγουρα διώχνει τις δυσκολίες που βιώσατε με το ταίρι σου το προηγούμενο διάστημα. Όμως για εμένα το πιο σημαντικό είναι πως ο κυβερνήτης σου Ερμής επιτέλους ορθοδρομεί. Μπορείς να συνεννοηθείς απόλυτα με τον άνθρωπό σου, να λύσετε τα όποια θέματα σας είχατε μέχρι τώρα και να διώξετε και τις σκιές πάνω από το δεσμό σου. Σε απασχολεί αυτό το διάστημα να ζήσετε συντροφικές στιγμές, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα κλειστείτε μέσα σε ένα σπίτι. Επιδιώκεις με κάθε τρόπο να κερδίσεις το χαμένο έδαφος στη σχέση σου και να πείσεις για τα αισθήματα σου.

Είναι ένα όμορφο διήμερο αυτό για σένα Δίδυμε, είμαι σίγουρη εκατό τοις εκατό ότι πρόκειται για ένα ιδιαίτερο και ξεχωριστό Σαββατοκύριακο για σένα είναι ότι ο κυβερνήτης σου Ερμής επιτέλους ορθοδρομεί. Χρειάζεται θέληση από σένα και καλή παρέα για να είναι αυτό το διήμερο ξεχωριστό. Σε περίπτωση λοιπόν που δεν έχεις προγραμματίσει ακόμη πώς θα το περάσεις, στείλε τα μηνύματα σου ή πάρε τηλέφωνο την παρέα σου κανόνισε κάτι ξεχωριστό για αυτές τις ημέρες. Να έχεις καλή διάθεση και να είσαι σε θέση να διακρίνεις ποιο άτομο, γιατί θα έχεις πολλές επιλογές, ταιριάζει πιο πολύ στα χνώτα σου. Μπορεί να προκύψει ένα δυνατό ξεκίνημα η ζωή σου και εννοώ στην αισθηματική σου ζωή.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Πολυαγαπημένε μου Καρκίνε τώρα αν σου πω, ότι τα δύσκολα πάει πέρασαν θα με πιστέψεις; Πρέπει να με πιστέψεις όμως και μπορώ να στο αποδείξω αυτό, διότι ο Ερμής στο ζώδιό σου επιστρέφει σε ορθή πορεία. Αυτομάτως λοιπόν έχεις να περιμένεις καλύτερη κατανόηση από το ταίρι σου, φεύγει όλη αυτή η γκρίνια και η ένταση που υπήρχε ανάμεσά σας. Άλλος ένας λόγος που είναι πολύ ξεχωριστό αυτό το διήμερο, είναι το τρίγωνο του Ήλιου με τον Ποσειδώνα, που βλέπεις διάχυτο τον ρομαντισμό του συντρόφου σου. Θα νιώσεις πάλι, ότι έχεις χιλιάδες λόγους που το αγαπάς βαθιά. Επειδή πέρασες πάρα πολύ δύσκολα το προηγούμενο διάστημα με την έκλειψη που πραγματοποιήθηκε στον άξονα σου, μην σε αγχώνει και μη σε στεναχωρεί τίποτα αυτό το διήμερο, άφησε τα όλα πίσω σου.

Καρκίνε μου, ο Ερμής στο ζώδιό σου επιστρέφει σε ορθή πορεία και γαληνεύει ιδιαίτερα θα τολμούσα να πω το μέσα σου. Επίσης ο Ήλιος κάνει τρίγωνο με τον Ποσειδώνα και σου δημιουργεί μία τεράστια ανάγκη να αποκτήσεις μία νέα σχέση που θα στηρίζεται στο συναίσθημα, στο ρομαντισμό και στα ειλικρινή συναισθήματά. Δεν αποκλείεται λοιπόν να δεις έμπρακτα το ενδιαφέρον ενός προσώπου, όχι απλά σου εκδηλώνει τον θαυμασμό του αλλά βγάζει κάτι πολύ τρυφερό προς εσένα που σε ξαφνιάζει ιδιαίτερα, αν θεωρήσουμε πως είναι μια γνωριμία που γίνεται με έναν ξαφνικό και αναπάντεχο τρόπο. Τα λόγια αυτού του προσώπου θα σε κολακεύσουν και θα ανέβει πάρα πολύ η διάθεσή σου. Θα σε κάνει να ξεχαστείς πάρα πολύ, από τη δύσκολη εβδομάδα που βίωσες.

ΛΕΩΝ
Αγαπημένε μου Λέοντα, η Σελήνη θα είναι στον Κριό αυτό το διήμερο και θα έχεις πολλές υποχρεώσεις, για καλό σκοπό. Αφιερώνεις χρόνο στον εαυτό σου και τη σχέση σου, σκαρώνεις λοιπόν μία όμορφη εξόρμηση ή μία έξοδο και είναι εφικτό να σταθεί η πιο τέλεια αφορμή για να περάσεις ένα από τα πιο όμορφα διήμερα που έχεις περάσει εδώ και πολύ καιρό. Ο λόγος που το κάνει ξεχωριστό αυτό το διήμερο είναι πως είναι ανέμελο, δεν έχει έγνοιες είτε επαγγελματικές είτε οικονομικές, το μόνο που θα πρέπει να σκεφτείς είναι που θα πάτε γιατί το πώς θα περάσετε είναι πραγματικά κανονισμένο από αστρολογικής άποψης.

Η Σελήνη στον Κριό αυτό το Σαββατοκύριακο Λέοντα μου μπορεί να φέρει τα πάνω κάτω στην αισθηματική σου ζωή. Με τον πιο απρόβλεπτο και ξαφνικό τρόπο μπορείς να κάνεις μια νέα γνωριμία ή να δημιουργηθεί απίστευτη οικειότητα με ένα πρόσωπο που ενώ έχετε καθημερινές επαφές να μην είχε περάσει από το μυαλό σας κάτι πιο ερωτικό. Το διήμερο λοιπόν αυτό έχει παλιό σκοπό να σε αποκαταστήσει, να φέρει έναν άνθρωπο στην καθημερινότητά σου και να την κάνει πραγματικά πολύ όμορφη. Η θέση της Σελήνης σε βοηθά να απελευθερωθείς, να βάζεις πάνω από όλους και από όλα την ανάγκη σου να περάσεις καλά, με αποτέλεσμα να ρίχνει τις άμυνες σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Αγαπημένε μου Παρθένε το Σαββατοκύριακο αυτό επιτέλους βρίσκεις την χαμένη σου ισορροπία. Ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία στον Καρκίνο και σταμάτα να σου βάζει τρικλοποδιές στην επικοινωνία σου με το ταίρι σου. Ανοίγει δίαυλος επικοινωνίας σωστός και μπορείτε να βρείτε λύσεις σε όλα, μπορείτε να σχεδιάσετε ένα ταξίδι, να πάτε κάπου το διήμερο αυτό. Μα το πιο σημαντικό από όλα είναι, πως επειδή όλο αυτό το διάστημα ήσασταν σε ένταση με το ταίρι σου τώρα έχετε ανάγκη να μιλήσετε με τρυφερά λόγια, λόγια καρδιάς να βγουν από μέσα σας και να έρθετε ξανά πάλι κοντά.

Παρθένε μου ευτυχώς ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία στον Καρκίνο και σου ελευθερώνει το δρόμο για μία νέα γνωριμία. Μπορεί να σου φέρει μία επαφή πολύ τρυφερή, φλερτάρεις όχι με πάθος αλλά δείχνεις πόσο πολύ ανάγκη έχεις από την ανθρώπινη επαφή. Αυτό που σου έλειψε τόσο καιρό με την ανάδρομη πορεία του Ερμή ήταν το χάδι και η ουσιαστική επικοινωνία. Οι τρυφερές λέξεις είναι το μυστικό σου όπλο να κατακτήσεις ένα πρόσωπο και να το κάνεις δικό σου. Η αληθινή επικοινωνία και τα λόγια που προέρχονται μέσα από την καρδιά μπορούν να σε κάνουν να υποκύψεις.

ΖΥΓΟΣ
Το Σαββατοκύριακο αυτό έχεις πάρα πολλά να κάνεις έχεις πολλές υποχρεώσεις να διεκπεραιώσεις. Το θετικό είναι πως ο Ερμής επιτέλους επιστρέφει σε ορθή πορεία στον Καρκίνο, οπότε σταματά λοιπόν να σου βάζει εμπόδια στην καθημερινότητά σος, επιλύει τις όποιες παρεξηγήσεις είχατε με το ταίρι σου και βρίσκεται ξανά τη χαμένη σας ισορροπία. Η Σελήνη σε σύνοδο με τον Άρη φέρνει γρήγορους ρυθμούς, θες να κάνετε πολλά πράγματα με το ταίρι σου, να είστε συνέχεια σε κίνηση. Η ανάγκη σου να κάνεις όσα παραπάνω μπορείς ίσως να σου προκαλέσει μια μικρή σύγχυση και εκνευρισμό. Κατανοώ πως έχεις περάσει δύσκολα με την έκλειψη και θες να χαρείς την ερωτική σου ζωή, αλλά μην βιάζεσαι από εδώ και στο εξής θα είναι πάντα όμορφα για εσένα και την σχέση σου.

Πολυαγαπημένε μου Ζυγέ, για σένα που δεν έχεις μία σχέση, αυτό το Σαββατοκύριακο αναμένεται να φέρει μεγάλη ανατροπή σε αυτό τον τομέα. Τώρα αν κάνεις μία νέα γνωριμία μπορείς να δημιουργήσεις και μία νέα σχέση στη ζωή σου, το λέω αυτό γιατί με τον ανάδρομο Ερμή μέχρι πρότινος ήταν αρκετά αποτρεπτικό το κάθε πιθανό νέο ξεκίνημα. Τώρα λοιπόν από αυτό το Σαββατοκύριακο ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία στον Καρκίνο, μπορείς να εκφράσεις τα συναισθήματα και το θαυμασμό σου για ένα πρόσωπο ακόμη κι αν τον είχες γνωρίσει το προηγούμενο διάστημα. Σου επιτρέπει ο ορθόδρομος Ερμής να ανάψεις το πράσινο φως σε μια νέα και αξιόλογη δημιουργία σχέσης, που θα έχει τώρα την διάρκεια που επιθυμούσες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Σκορπιέ μου, ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία στον Καρκίνο και αυτό σημαίνει πως αυτό το διήμερο είναι ένα άκρως συναισθηματικό Σαββατοκύριακο. Μπορείς να επικοινωνήσεις με το ταίρι σου, να πείτε αυτά που νιώθετε και να μπορέσετε να επιδιορθώσετε τα όποια δύσκολα σημεία προέκυψαν το προηγούμενο διάστημα. Επίσης το τρίγωνο του Ήλιου με τον Ποσειδώνα βάζει τις ανάγκες σου σε δεύτερη μοίρα και θες να ικανοποιήσεις της επιθυμίες του-της συντρόφου σου. Η συγκαταβατικότητα και η ανάγκη για ρομαντισμό είναι βασική σου προτεραιότητα, εκμεταλλεύσου την ευκαιρία αυτή και δείξε με έμπρακτο τρόπο την αγάπη που έχεις για τον άνθρωπό σου και θα εισπράξεις πίσω όλα εκείνα τα συναισθήματα που αισθάνεται εκείνο για εσένα.

Αγαπημένε μου Σκορπιέ το διήμερο αυτό θα δεις πολύ μεγάλες αλλαγές στη συναισθηματική σου ζωή διότι ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία στον Καρκίνο. Έχεις ανάγκη από αγάπη, τρυφερότητα και νοιάξιμο. Οπότε αν δεις ένα πρόσωπο να σε κοιτάζει με το πιο τρυφερό και ρομαντικό τρόπο σε έχει κατακτήσει χωρίς να να έχει καταβάλει κάποια ιδιαίτερη προσπάθεια. Μπορεί να εκλείπει το πάθος και η ένταση στις συναναστροφές σου το διήμερο αυτό αλλά το τρίγωνο του Ήλιου με τον Ποσειδώνα σου δημιουργεί μία ακατανίκητη ανάγκη να εισπράξεις αληθινά και ουσιαστικά συναισθήματα, αποζητάς ένας άνθρωπος να νοιάζεται για σένα και να στο δείχνει με κάθε τρόπο.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Αγαπημένε μου Τοξότη, με τη Σελήνη να περνά στον Κριό η ενέργειά σου εκτοξεύεται στα ύψη. Γεμάτος-η ανεβασμένη διάθεση επιθυμείς να περάσεις με το ταίρι σου ένα Σαββατοκύριακο που θα έχετε πάρα πολλά να κάνετε. Πλούσιο θα είναι το πρόγραμμά σας και τις δύο αυτές ημέρες, θα έρθετε κοντά και θα κάνετε πράγματα που ευχαριστούν ταυτόχρονα και τους δυο σας. Δεν αποκλείεται να πάτε ένα ταξίδι ή έστω να σχεδιάσετε μια μικρή απόδραση, θα είναι ικανή να σας φέρει πραγματικά πολύ κοντά και είναι κάτι που έχετε μεγάλη ανάγκη σας ζευγάρι. Η αδρεναλίνη και το πάθος θα έχει κυρίαρχο ρόλο αυτό το διήμερο και θα σας κάνει να αισθανθείτε πως είστε ένα ενωμένο ζευγάρι και πολύ ζωντανό.

Κοίτα να δεις τώρα Τοξότη μου τι σε περιμένει αυτό το διήμερο. Η Σελήνη στον Κριό σε βοηθά να έχεις το απαιτούμενο θάρρος να πλησιάσεις το πρόσωπο που σου αρέσει. Δεν κολλάς να το φλερτάρεις με τον πιο ανοιχτό τρόπο και να δημιουργηθεί μία νέα σχέση στη ζωή σου. Όχι ότι δεν μπορεί να δεχτείς το φλερτ εσύ αλλά η Σελήνη δημιουργεί μία παρορμητική και πιο μαχητική διάθεση και σε οπλίζει με το απαιτούμενο θάρρος να διεκδικήσεις αυτό που πραγματικά θες. Έχει πολλά απρόσμενα γεγονότα το Σαββατοκύριακο αυτό που σε οδηγούν στο να αλλάξεις την ερωτική σου ζωή εντελώς.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Αιγόκερε μου τώρα με τον Ερμή σε ορθή πορεία στον Καρκίνο και το τρίγωνο του Ήλιου με τον Ποσειδώνα αφήνεις πίσω σου τα δύσκολα και παίρνεις επιτέλους ανάσα στην αισθηματική σου ζωή και όχι μόνο. Αφήνεις πίσω σου τις δύσκολες στιγμές που βίωσες με τις εκλείψεις. Έρχονται ανέμελες στιγμές με το ταίρι σου και μπορείς να καλύψεις το χαμένο έδαφος, τώρα μπορείτε να γεφυρώσετε το χάσμα το οποίο είχε δημιουργηθεί. Έχεις ανάγκη από ηρεμία και γαλήνη στον δεσμό σου, επιδιώκεις να περάσετε δυο ημέρες αφιερώνοντας χρόνο και στιγμές ο ένας στον άλλον, θα σε συμβούλευα να εκφράσεις τα αισθήματα σου με λόγια στον δεσμό σου.

Τώρα μπορείς να κάνεις και νέα γνωριμία και να δημιουργήσεις νέα σχέση και να πάει και πολύ καλά! Ναι, σου ανάβω το πράσινο φως διότι ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία στον ευαίσθητο και συναισθηματικό Καρκίνο. Επίσης το τρίγωνο του Ήλιου με τον Ποσειδώνα ανοίγει έναν καινούργιο δρόμο το Σαββατοκύριακο αυτό, σε κάνει να θες να ακούσεις και να υπάρχει ένας εκτεταμένος διάλογος ανάμεσα σε εσένα και το πρόσωπο που μπορεί να σου αρέσει. Δεν έχεις εκείνο το αυστηρό ύφος που προσπαθείς να διακρίνεις τις προθέσεις κάποιου, επειδή έχεις τεράστια ανάγκη αυτό το διήμερο από ρομαντισμό και ένας άνθρωπος να νοιαστεί για εσένα, απορρίπτεις σίγουρα το πάθος προκειμένου να αποκτήσεις μια σταθερή σχέση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Για εσένα Υδροχόε μου, το διήμερο αυτό σε βγάζει από το αδιέξοδο που είχατε μπει με το ταίρι σου. Η Σελήνη θα βρίσκεται στον παρορμητικό Κριό αυτό σημαίνει πως το διήμερο αυτό αναμένεται να είναι αρκετά ανεβασμένο από ενέργεια. Σε περιμένουν στιγμές γεμάτες ένταση, πάθος και ενδεχομένως να εμπεριέχει και πολλή διασκέδαση αυτό το διήμερο. Αν το προηγούμενο διάστημα αντιμετωπίζατε κάποια προβλήματα με το ταίρι σου και εννοώ στην επικοινωνία σας, τώρα με τον Ερμή να ορθοδρομεί στον Καρκίνο βρίσκεται ξανά τη χαμένη σας ισορροπία μπορείτε να συνεννοηθείτε, να τα βρείτε και να επιλυθούν όλα τα προβλήματα που είχαν δημιουργηθεί το τελευταίο διάστημα.

Υδροχόε μου, πάμε σε ένα πολύ κοινωνικό Σαββατοκύριακο αφήνοντας πίσω την κακή διάθεση και ενέργεια των προηγούμενων (αρνητικών) ημερών. Η Σελήνη από τον Κριό, σε βοηθά ανέβει διάθεσή σου, η ενέργειά σου και η επιθυμία να συναντήσεις αγαπημένα πρόσωπα είτε από το φιλικό σου περιβάλλον είτε κάποιο πρόσωπο που συγκινεί το ενδιαφέρον σου έντονα το τελευταίο διάστημα. Η αλήθεια είναι πως προβλέπεται αυτό το διήμερο να ανατρέψει πολλά και δεν θα σου αποκλείσω καθόλου το ενδεχόμενο να συναντήσεις το άλλο σου μισό και επειδή ο Ερμής επέστρεψε στον Καρκίνο σε ορθή πορεία πλέον μπορείς να ελπίζεις για κάτι όμορφο και σταθερό.

ΙΧΘΥΣ
Γεια σου αγαπημένε μου Ιχθύ, το διήμερο αυτό με τον Ερμή που επιστρέφει σε ορθή πορεία στον Καρκίνο και το τρίγωνο του Ήλιου με τον Ποσειδώνα είναι δύο αστρολογικά φαινόμενα που κάνουν το Σαββατοκύριακο αυτό πιο χαλαρό, πιο ήρεμο και πιο γαλήνιο ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου. Είναι ιδιαίτερα συναισθηματικό το διήμερο αυτό, αρκετά τρυφερό και η αλήθεια είναι πως επιτέλους βγαίνουν τα συναισθήματά σας προς τα έξω. Μπορείτε να συνεννοηθείτε, να καταλήξετε σε κάποια λύση που από καιρό ψάχνετε και δεν μπορούσατε να βρείτε. Θα ενωθείτε με τον άνθρωπο σου και πλέον μπορείτε να κάνετε μια ξεκάθαρη κουβέντα χωρίς να κρατάτε μυστικά και κρυφά συναισθήματα.

Αγαπημένε μου Ιχθύ, το διήμερο αυτό με τον Ερμή επιτέλους σε ορθή πορεία στον Καρκίνο, σε απελευθερώνει συναισθηματικά. Τώρα μπορείς να επενδύσεις σε ένα νέο ξεκίνημα στη ζωή σου και να μπορέσεις να φτιάξεις κάτι πολύ όμορφο και τρυφερό, χωρίς να έχεις φόβο ότι αυτό μπορεί κάποια στιγμή, κάτι να μην πάει καλά ανάμεσα σας. Εδώ έχεις όλες τις εγγυήσεις από τα άστρα ότι θα πετύχει και ο λόγος δεν είναι μόνο οι πλανητικές συγκυρίες αλλά ότι εκδηλώνεις με κάθε τρόπο τις ανάγκες σου. Ζητάς αγάπη, φροντίδα και ζεστασιά και επειδή έχεις ξεκάθαρα θέλω, δεν μπορεί κάποιος να παρανοήσει σε τίποτε.

Πηγή: e-zwdia.gr


Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) προς το TvFreaks.gr

  • Ακολουθήστε μας στο Google News
  • Κάντε μας like στο Facebook
  • Κάντε μας like στο Twitter