in ,

Ζώδια: Οι αισθηματικές προβλέψεις για το Σαββατοκύριακο 4 έως 5 Ιουλίου 2020

zodia oi aisthimatikes provlepseis gia to savvatokyriako 4 eos 5 iouliou 2020

Αγαπημένοι μου φίλοι και φίλες, καλό μήνα να ευχηθώ και πάμε να δούμε αμέσως τι θα φέρει το πρώτο Σαββατοκύριακο του Ιουλίου. Να ξεκινήσω με το μεγάλο γεγονός που είναι η έκλειψη – Πανσέληνος στον άξονα Καρκίνου – Αιγόκερου στην 130 μοίρα. Σαφέστατα και είναι ένα ιδιαίτερο γεγονός αυτό και θα φέρει ανατροπές αλλά και πίεση αυτό το διάστημα.

Χρειάζεται μια σχετική προσοχή στον τρόπο που εκφράζουμε τα συναισθήματα σας γιατί μπορεί να παρεξηγηθούν τα λόγια μας.

Τα αισθηματικά το σαββατοκύριακο 4 ως 5 Ιουλίου 2020

Επίσης η Σελήνη θα βρίσκεται στον Αιγόκερω κάνοντας τετράγωνο με τον Άρη ίσως κάπως να νιώσουμε ότι η ενέργειά μας δεν είναι τόσο πολύ ανεβασμένη, τα όνειρά μας αισθανόμαστε ότι δεν πραγματοποιούνται και ότι δεν έχουμε τη δύναμη να τα φέρουμε εις πέρας. Δύσκολο θα έλεγα Σαββατοκύριακο κυρίως ψυχολογικά αλλά θα περάσει και δεν σημαίνει ότι όλος ο Ιούλιος θα είναι όπως το πρώτο διήμερο, έρχονται και πολύ θετικά πράγματα.

Η Αγγέλικα Γεωργίου και το astraweekend love αναλύει πως θα περάσουν τα 12 ζώδια το διήμερο αυτό, πρόκειται άραγε για ένα όμορφο διήμερο ή όχι και τόσο; Πάμε να διαβάσουμε αναλυτικά τι μας περιμένει το διήμερο 4 ως 5 Ιουλίου 2020 και πως θα περάσουν στον αισθηματικό τομέα τα αγαπημένα μας ζώδια.

Διάλεξε το ζώδιό σου και δες πώς θα περάσεις στον ερωτικό και συναισθηματικό τομέα αυτό το Σαββατοκύριακο:

ΚΡΙΟΣ
Αγαπημένε μου Κριέ, το Σαββατοκύριακο αυτό έχουμε τη μεγάλη και τρίτη κατά σειρά έκλειψη του Καλοκαιριού που πραγματοποιείται στον Αιγόκερω. Είναι ζόρικη αυτή η έκλειψη διότι σε πιέζει και σου ζητά να δώσεις τέλος σε υποθέσεις που έχουν ανοίξει εδώ και πολύ μεγάλο διάστημα, να βάλεις τέλος σε μία συνήθεια ή σε μία καθημερινότητα που δεν σου ταιριάζει. Να συζητήσεις με τον άνθρωπό σου και να βρείτε τη χρυσή τομή αλλά να έχει διάρκεια, αν διαθέτεις μία σχέση η οποία δεν σου ταιριάζει, δεν σε καλύπτει, δεν περνάς καλά είναι μία καλή στιγμή να πάρεις την απόφαση να κάνεις χώρο για κάτι καινούργιο.

Ενώ για σένα Κριέ μου, που δεν έχεις μία σχέση το Σαββατοκύριακο αυτό με την έκλειψη που πραγματοποιείται στον Αιγόκερω σου ζητά να πάρεις δραστικές αποφάσεις και την ζωή σου και για τα αισθηματικά σου. Αν επιθυμείς διακαώς να κάνεις μία καινούργια σχέση, ήρθε η ώρα να βγεις από το καβούκι σου, να αναλάβεις δράση αλλά να αναλάβεις και τα λάθη σου ακόμη και να τα αλλάξεις. Αν σου αρέσει κάποιο πρόσωπο από το παρελθόν σου και δεν κατάφερες να το ξεπεράσεις, αναλαμβάνεις με θάρρος να το πλησιάσεις και να ζητήσεις μία δεύτερη ευκαιρία για επανασύνδεση.

ΤΑΥΡΟΣ
Αγαπημένε μου Ταύρε, το Σαββατοκύριακο αυτό θα σας απασχολήσουν έντονα θέματα που έχουν να κάνουν με υποχρεώσεις και δουλειές. Η Σελήνη στον Αιγόκερω κατά κάποιο τρόπο σε καλεί να διεκπεραιώσεις όλα σου τα θέματα για να βρεις χρόνο και για το ταίρι σου αλλά και για τον ίδιο σου τον εαυτό. Μπορεί να είναι ένα πιεστικό διήμερο, μπορείς να φύγεις από το αδιέξοδο που ίσως να έχεις μπει εδώ και πολλές μέρες. Δείχνει να σου φέρνει λύτρωση από διάφορα οικονομικά ή επαγγελματικά θέματα που είχαν προκύψει τις προηγούμενες ημέρες, βασική υποστήριξη και συμπαράσταση θα δεχτείς από το ταίρι σου.

Ταυράκι μου γεια σου το διήμερο αυτό, είναι γεμάτο από υποχρεώσεις λόγω της Σελήνης που θα βρίσκεται στον Αιγόκερω, επιθυμείς να διεκπεραιώσει τις υποθέσεις σου που σε έχουν ταλαιπωρήσει αρκετά το τελευταίο διάστημα. Αυτή η Σελήνη, μπορεί να σε βοηθήσει να βρεις λύσεις σε θέματα που είχαν προκύψει το προηγούμενο διάστημα ή να έρθουν στην επιφάνεια κάποια πράγματα. Όσο για την αισθηματική σου ζωή ίσως να πρέπει να κάνεις λίγο παραπάνω υπομονή διότι αυτό το διήμερο θέλεις να σου φύγει αυτό το άγχος των υποχρεώσεων, οπότε αναβάλουμε λίγο το ραντεβού με τον έρωτα για λίγο αργότερα.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Δίδυμε μου γεια σου, έχει λίγο παραπάνω άγχος και κάποιες δυσκολίες στην επικοινωνία σου με το ταίρι σου. Ίσως προκύψουν κάποια θέματα από το παρελθόν, που τα είχατε αφήσει στη μέση και δεν τα είχατε συζητήσει ποτέ. Στο ίδιο τραπέζι Λοιπόν θα βρεθείς με το ταίρι σου και καλείσαι να δώσεις εξηγήσεις και απαντήσεις βγάλεις από μέσα σου ότι εσύ στην εξωτερική αιτήσεις ενδεχομένως κάποια παράπονα για παράδειγμα αν είχατε ανοίξει το δέμα μία συμβίωση σκέτο κατάφυσης τιμές για πολύ μεγάλο διάστημα Ήρθε η ώρα να πάρετε κάποιες αποφάσεις τι θα κάνετε με αυτό το ζήτημα.

Για σένα Δίδυμε μου που δεν έχεις μία σχέση. το Σαββατοκύριακο αυτό είναι κοινωνικό θα έλεγα αλλά σε διακατέχει μια κυκλοθυμία θα τολμούσα να την χαρακτηρίσω. Αλλού θες να βρεθείς και αλλού τελικά πηγαίνεις, αλλά επιθυμείς να κάνεις αυτό το διήμερο και αλλά τελικά κάνεις. Διάφορα σκαμπανεβάσματα ψυχολογικά εμάς όμως μας ενδιαφέρει και αναλύουμε στη στήλη αυτή τα αισθηματικά και εδώ η αλήθεια είναι πως θα πιάνεις πολύ συχνά τον εαυτό σου να γυρνάει πίσω στο παρελθόν. Θα αισθάνεσαι πολύ κοντά σου ένα πρόσωπο που έχετε πολύ καιρό να μιλήσετε και είχατε περάσει πολύ όμορφες στιγμές στη σχέση αυτή που είχατε, έτσι δεν αποκλείεται να στείλεις κάποιο μήνυμα και να επιθυμείς να επαναφέρεις το παρελθόν στο παρόν σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Στον άξονα σου πραγματοποιείτε η Πανσέληνος- Έκλειψη και σε καλεί να κλείσεις έναν κύκλο που σε έχει ταλαιπωρήσει εδώ και πάρα πολύ μεγάλο διάστημα. Αυτό το Σαββατοκύριακο υπάρχει ένα άτυπο “πρέπει” να βρεις μία μόνιμη λύση σε κάτι που έχει προκύψει από το παρελθόν σου. Δεν είναι μία εύκολη έκλειψη, γιατί σε πιέζει συναισθηματικά και οι αλλαγές αυτές που πρέπει να γίνουν έπρεπε να έχουν γίνει εδώ και πολύ μεγάλο διάστημα. Δεν αποκλείεται λοιπόν αν η σχέση σου έχει φτάσει στο δίχως άλλο να κάνεις κάτι για αυτό μπορείς να επιληφθείς για την ένωση σας ή να βάλεις ένα τέρμα σε αυτή. Το μαχαίρι στο κόκκαλο θα μπει προκειμένου να βρεις την ευτυχία και τη γαλήνη στην καθημερινότητά σου.

Για σένα Καρκίνε μου, που δεν έχεις μία σχέση, αυτό το Σαββατοκύριακο η έκλειψη που πραγματοποιείτε στον άξονα σου, φέρνει μεγάλες ανατροπές και μοιραίες εξελίξεις. Τα γεγονότα που θα συμβούν το διήμερο αυτό έχουν να κάνουν αρκετά με το παρελθόν σου. Θα έρθουν στην επιφάνεια κάποια πρόσωπα είτε γιατί σου έλειψαν και θα επιδιώξεις να τα συναντήσεις, είτε γιατί θα έχεις μια τυχαία συνάντηση. Δεν αποκλείεται να δημιουργηθεί σχέση με το παρελθόν σου. Επίσης η Σελήνη θα βρίσκεται στον Αιγόκερω αλλά θα κάνει τετράγωνο με τον Άρη ίσως η ενεργητικότητά σου να μην είναι στα ύψη. Να νιώσεις μία πτώση της ενέργειας σου και να μην έχεις πολύ διάθεση και όρεξη να βγεις να διασκεδάσεις.

ΛΕΩΝ
Για σένα Λέοντα μου το Σαββατοκύριακο αυτό θα προκύψουν κάποια θέματα με το σπίτι ή τη δουλειά σου. Η έκλειψη δείχνει να σε επηρεάζει αρκετά και κυρίως ψυχολογικά, να σου ασκεί μια πίεση με αποτέλεσμα να αφήνεις για λίγο την αισθηματική σου ζωή σε δεύτερη μοίρα. Θα σε απασχολήσουν πολύ σημαντικά θέματα, τα οποία να ξέρεις πως κακώς δεν μοιράζεσαι τις ανησυχίες σου με το ταίρι σου. Πιστεύεις πως δεν μπορεί να σε βοηθήσει κανείς σε κάποια θέματα σου. όμως κακώς το νομίζεις αυτό. Με το να απομονώνεσαι και να πασχίζεις μόνος-η σου, να ξέρεις πως αυτό δημιουργεί χάσμα στη σχέση σου. Άλλαξε το, μπορείς!

Πολυαγαπημένε μου Λέοντα το Σαββατοκύριακο αυτό, θέλει ιδιαίτερη προσοχή να μην υπερβείς τις αντοχές και τις δυνάμεις σου. Η Σεληνιακή έκλειψη που πραγματοποιείται στον Αιγόκερω σου ζητά να ηρεμήσεις, να ξεκουραστείς και να ασχοληθείς κυρίως με τον εαυτό σου. Δεν θα σε παρεξηγήσει η παρέα σου και οι φίλοι σου αν αρνηθείς μια πρόταση τους σε έξοδο. Προέχουν άλλα και πιο σημαντικά, όπως να αποφορτιστείς και να κάνεις πράγματα που σε ευχαριστούν αλλά προέχει η ξεκούραση σου και εδώ αυτό το διήμερο η ενέργεια και η διάθεση σου δεν θα είναι και τόσο ανεβασμένη.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Παρθένε μου, η Σελήνη θα είναι στον Αιγόκερω το Σαββατοκύριακο αυτό και η αλήθεια είναι πως θα βάλεις τα αισθηματικά σου σε δεύτερη μοίρα. Προέχουν επαγγελματικές υποχρεώσεις ή ζητήματα που έχουν να κάνουν με το σπίτι σου ή θέματα που σε πιέζουν. Θα διεκπεραιώσεις και θα κλείσεις υποθέσεις σου που ήταν άλυτες εδώ και καιρό. Ανοιχτοί λογαριασμοί σου από το παρελθόν ήρθε η στιγμή να βρεις λύση σε αυτά. Σε όλο αυτό το δύσκολο πρόγραμμα που θα έχεις μπορείς να ζητήσεις τη βοήθεια από το ταίρι σου ή να ζητήσεις συμπαράσταση και κατανόηση. Όσο είναι εφικτό από τη μεριά σου, μην βγάλεις θυμό στο ταίρι σου.

Για σένα Παρθένε μου, το Σαββατοκύριακο αυτό θα έλεγα πως είναι κάπως πιεστικό για σένα. Έχεις αφήσει κάποιες εκκρεμότητες ανοιχτές από το παρελθόν σου, που δεν τις έχεις διεκπεραιώσει και καλείσαι να το κάνεις αυτό το διήμερο. Είναι κατά κάποιο τρόπο ένα Σαββατοκύριακο το οποίο δεν μπορείς να αναβάλεις τις υποχρεώσεις σου για κάποια άλλη μέρα, με αποτέλεσμα να σε ξεχάσουν για λίγο οι φίλοι σου. Θα σου φύγει ένα μεγάλο βάρος, οπότε κάνε αυτό που πρέπει να κάνεις μέσα σε αυτό το διήμερο και ειδικά ότι σχετίζεται με τα επαγγελματικά σου. Αν καταφέρεις και βρεις ελεύθερο χρόνο για εσένα, μία βόλτα θα μπορούσε να σε χαροποιήσει και να σου ανεβάσει τη διάθεση πάρα πολύ. Τώρα αν με ρωτήσεις αν θα κάνεις κάποια νέα γνωριμία θα το ανέβαλα για το επόμενο Σαββατοκύριακο.

ΖΥΓΟΣ
Αγαπημένε μου Ζυγέ, ότι και να πεις έχεις δίκιο, έχεις κατά ταλαιπωρηθεί τόσα χρόνια. Αυτό το Σαββατοκύριακο γίνεται η τελευταία έκλειψη του Καλοκαιριού στον Αιγόκερω. Η Σελήνη επίσης κάνει τετράγωνο με τον Άρη και η διάθεσή σου δεν θα είναι και τόσο ανεβασμένη. Ο εκνευρισμός, η κυκλοθυμία και η εσωτερική ένταση σίγουρα δεν μπορούν να σε βοηθήσουν στη σχέση σου όσο διπλωματικό ζώδιο και αν είσαι. Η αλήθεια είναι ότι αυτό το διήμερο δεν μπορείς να αποφύγεις μια κόντρα με τον άνθρωπο σου, ειδικά αν δεν έχουν ειπωθεί όλα όσα σας απασχολούν και έχετε μέσα σας κατάλοιπα. Η έκλειψη αυτή αναμοχλεύει και φέρνει στην επιφάνεια γεγονότα του παρελθόντος και σε ωθούν να τις εκφράσεις αναδρομικά στην ουσία.

Για σένα Ζυγέ μου, το Σαββατοκύριακο αυτό είναι αρκετά πιεστικό. Η Σεληνιακή έκλειψη στον Αιγόκερω και το τετράγωνο ανάμεσα στη Σελήνη και τον Άρη, σου ρίχνει πάρα πολύ την ενέργεια και τη διάθεσή. ‘Έχεις έναν, χωρίς να τον θέλεις, αρνητισμό και εκνευρισμό να το θέσω πιο σωστά, με αποτέλεσμα ακόμη και να σου έρθουν νέες ευκαιρίες για άνοιγμα στην ερωτική σου τύχη τις μπλοκάρεις. Αυτό το Σαββατοκύριακο η αλήθεια είναι ότι θα πάρεις πολύ σημαντικές αποφάσεις για τη ζωή σου, αφήνεις πίσω σου για πάντα το παρελθόν και αν επιθυμείς να κάνεις μία νέα σχέση θα έχεις δημιουργήσει τον ελεύθερο χώρο για να σου συμβεί.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Αγαπημένε μου Σκορπιέ, το διήμερο αυτό αν μπορείς να συνδυάσεις δουλειά και σχέση θα ήταν το ιδανικότερο. Η Σελήνη θα βρίσκεται στον Αιγόκερω με αποτέλεσμα να σε βοηθά να έχεις θετικές εξελίξεις σε επαγγελματικά σου θέματα. Αν σε ταλαιπωρούσαν θέματα που έχουν να κάνουν με το παρελθόν είναι μία καλή στιγμή να βρεις λύσεις και να τα αντιμετωπίσεις, θα σου πάρει ένα εύλογο χρονικό διάστημα και αυτό θα έχει ως συνέπεια να μείνουν πίσω τα αισθηματικά σου. Ζήτησε την κατανόηση από το ταίρι σου και θα δεις πως θα λάβεις απίστευτη συμπαράσταση. Δράσε απερίσπαστα αυτό το διήμερο προκειμένου να φύγει ένα μεγάλο βάρος από το μυαλό και σαφέστατα και την σχέση σου.

Με τη Σελήνη να βρίσκεται στον ορθολογιστή και εργατικό Αιγόκερω, πας σε ένα Σαββατοκύριακο που ίσως σε απασχολήσουν θέματα που έχουν να κάνουν με τη δουλειά ή με συνεργάτες. Δεν αποκλείεται λοιπόν, να έχεις κάποιες συναντήσεις με συναδέλφους και αν σε περίπτωση που δεν εργάζεσαι αυτό το διάστημα κάποια πρόσωπα να σου μιλήσουν και να σου πουν για κάποια νέα δουλειά. Αν κάποιο πρόσωπο μέσα από το επαγγελματικό σου περιβάλλον σου αρέσει να ξέρεις πως αυτό το διήμερο μπορείτε να έρθετε πιο κοντά από ποτέ, να μιλήσετε, να συζητήσετε και να ανοίξετε ένα καινούργιο δίαυλο επικοινωνίας που δεν έγκειται τόσο στο επαγγελματικό κομμάτι.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γεια σου αγαπημένε μου Τοξότη, αυτό το διήμερο είναι πιεστικό για την ψυχολογία σου, δείχνει ότι θα έρθουν στην επιφάνεια κάποιες φοβίες που έχουν να κάνουν με το παρελθόν σου. Το θέμα είναι πως σε όσα δεν έχουν αλλάξει ή δεν ξεπέρασες να θυμάσαι πως δεν μπορείς να τα ρίχνεις πάνω στο ταίρι σου και ειδικά να το κάνεις με θυμό. Το κατανοώ Τοξότη μου να θες να μοιραστείς κάποιους προβληματισμούς, αυτό είναι σεβαστό και κατανοητό αλλά επειδή υπάρχουν αυτά τα άλυτα εσωτερικά θέματα μέσα σου από το παρελθόν δεν μπορείς να ρίχνεις τις ευθύνες εκεί. Προσπάθησε να κρατήσεις όσο μπορείς τις ισορροπίες και να μην φτάσεις στα άκρα.

Τοξότη μου, η έκλειψη αυτή που πραγματοποιείται στον Αιγόκερω θα σε έχει σε αναμμένα κάρβουνα κατά κάποιο τρόπο. Αναμοχλεύει παλιές ιστορίες από το παρελθόν, θέματα που δεν είχες καταφέρει να αντιμετωπίσεις και να τα βάλεις σε μία σειρά. Επειδή όμως εγώ εδώ είμαι για να αναλύσουμε τα αισθηματικά σου, θα σε ρωτήσω αν θέλεις να κάνεις μία νέα σχέση. Αν η απάντησή σου είναι ναι, τότε πρέπει να αλλάξεις κάποια πράγματα στον τρόπο που συμπεριφέρεσαι. Να μη φοβάσαι να συσχετιστείς με ένα άτομο, να μη φοβάσαι αυτό το νέο ξεκίνημα, να μην τρομάζεις με μία σοβαρή σχέση γιατί αν σε όλα αυτά πας με φόβο, φυσικό και επόμενο είναι να μην υπάρχει διάρκεια.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γεια σου πολύπαθε Αιγόκερε, σίγουρα βαρέθηκες να ακούς το “κάνε λίγο ακόμα υπομονή” αλλά πραγματικά άσε να περάσει και αυτή η τελευταία έκλειψη του Καλοκαιριού που πραγματοποιείται στο ζώδιό σου. Σίγουρα σε έχει αναστατώσει και επίσης η Σελήνη κάνει και ένα τετράγωνο με τον Άρη, οπότε αυτό σου ρίχνει την ενέργεια και έχεις μια υποτονικότητα σε κάνει να επιθυμείς να απομονωθείς, ακόμη και από το ταίρι σου. Κάποιες αναμνήσεις από το παρελθόν αναμοχλεύονται με γεγονότα που έχουν να κάνουν με το παρόν. Κάτι θες να αλλάξεις, ίσως θες να πάρεις μία μεγάλη απόφαση, αλλά αυτό θες να είναι μία δική σου και μόνο απόφαση και μετά να προχωρήσεις σε ανακοινώσεις. Θες να νιώσεις σιγουριά, ότι αυτό που ποθείς να πραγματοποιηθεί στη ζωή σου είναι κάτω από ώριμη σκέψη.

Αγαπημένε μου Αιγόκερε το Σαββατοκύριακο αυτό θα σε πιέσει αρκετά λόγω της έκλειψης που πραγματοποιείται στο ζώδιό σου. Σε πιέζει γιατί σου ζητά να πάρεις μοιραίες και καθοριστικές αποφάσεις για το μέλλον σου, την ευτυχία σου και να βρεις το σκοπό και το νόημα της ζωής σου. Το κάνει με έναν τρόπο κάπως καταπιεστικό, αν εσύ ανέβαλες πράγματα και συνεχώς μετακυλούσες για αργότερα ήρθε η ώρα αυτά που έκρυβες κάτω από το χαλί να τα δεις και να τα αντιμετωπίσεις. Να θυμάσαι πως μπορεί να σε πιέζει αλλά σε λυτρώνει και μπορεί να σου φέρει ξαφνικά και έναν πολύ μεγάλο και ξαφνικό έρωτα. Να είσαι σε ετοιμότητα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Υδροχόε μου το Σαββατοκύριακο αυτό είναι αρκετά πιεστικό λόγω της έκλειψης που πραγματοποιείται στον Αιγόκερω. Σου ζητά να αλλάξεις πράγματα που αφορούν την καθημερινότητά σου, να ξεκινήσεις διατροφή, να πας σε ένα μέρος να χαλαρώσεις αν μπορείς να πας για μπάνιο με το ταίρι σου να πάτε οπωσδήποτε χρειάζεσαι να αποφορτιστείς. Η έκλειψη αυτή επηρεάζει την ενέργεια και τη ζωτικότητα σου και σε κάνει να μην έχεις κέφι και μπρίο. Πράγματα που σε χαλαρώνουν αλλά κοινά να είναι με το πρόσωπο που αγαπάς και θα σου γεμίσουν τις μπαταρίες σου και θα σε ενώσουν ακόμη πιο πολύ με τον άνθρωπο σου.

Για σένα Υδροχόε που δεν διαθέτεις μία σχέση, έρχεται αυτή η έκλειψη Σελήνης που πραγματοποιείται στον Αιγόκερω, να σε αποδυναμώσει θα έλεγα. Ρίχνει πολύ τη διάθεση και την ενέργειά σου και ενώ είσαι από τα πιο κοινωνικά ζώδια, θέλεις κατά κάποιο τρόπο να απομονωθείς. Επιθυμείς να κάνεις μία εσωτερική σύσκεψη με τον εαυτό σου, να πάρεις τις αποφάσεις σου και αν κάτι δεν σου αρέσει να το αλλάξεις μέσα στο διήμερο αυτό επειγόντως. Θα σου πρότεινα να βρεθείς μόνο με άτομα που μπορούν να σου ανεβάσουν τη διάθεση και μην ξεκινήσεις μία νέα σχέση διότι δεν θα είσαι τόσο πολύ ο πραγματικός εαυτός σου.

ΙΧΘΥΣ
Αγαπημένε μου Ιχθύ, έχεις πολλά να κάνεις αυτό το διήμερο και κάπως η αισθηματική σου ζωή θα μπει ελαφρώς στο περιθώριο. Με την Σελήνη να βρίσκεται στον Αιγόκερω, αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα να σε καλεί να κλείσεις υποθέσεις σου που εδώ και καιρό τις άφηνες για αργότερα. Κάποια οικονομικά και επαγγελματικά ζητήματα που πρέπει να επιλυθούν και η αλήθεια είναι ότι αυτή η Σελήνη σε βοηθά να βρεις τις λύσεις που ζητάς με ευκολία. Μπορεί να σε απασχολήσουν κάποια ραντεβού με συναδέλφους ή συνεργάτες και στα λέω όλα αυτά διότι μπορεί το ταίρι σου να σου κάνει κάποια παραπονάκια. Καλό είναι να το ενημερώσεις πως αν βρεις κάποιες λύσεις στα θέματα σου αυτά θα είσαι και εσύ πιο χαλαρός – χαλαρή στη σχέση σου.

Λατρεμένε μου Ιχθύ, το διήμερο αυτό με τη Σελήνη να βρίσκεται στον εργατικό Αιγόκερω. Ίσως να σου φέρει κάποια ξαφνικά ραντεβού και κάποιες ανειλημμένες υποχρεώσεις που θα πρέπει να τις διεκπεραιώσεις, η παρέα σου θα βρίσκεται εκεί να σε περιμένει εννοείται. απλά μην αφήσεις τις δουλειές σου για άλλες ημέρες. Το βράδυ Σαββάτου και την Κυριακή μπορείς να βρεθείς με οικεία άτομα, μπορείς ακόμη και να αφεθείς, να μην έχεις στρες και άγχος και να περάσεις υπέροχες στιγμές. Σου αφήνω λοιπόν ανοιχτό παράθυρο για μια νέα γνωριμία αλλά να μην έχεις έγνοιες και άγχη για άλλα θέματα.

Πηγή: e-zwdia.gr


Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) προς το TvFreaks.gr

  • Ακολουθήστε μας στο Google News
  • Κάντε μας like στο Facebook
  • Κάντε μας like στο Twitter