Αυτά τα 3 πανέμορφα πλάσματα είναι τα δίδυμα κορίτσια και η ξαδέρφη τους απο την Καλαμπάκα, όπου πριν απο λίγες ώρες ταυτοποιήθηκαν μέσω DNA.
Οι 20χρονες δίδυμες αδερφές Θώμη και Χρύσα Πλακιά γεννήθηκαν μαζί και πέθαναν μαζί στο «τρένο του τρόμου» των Τεμπών και μαζί η ξαδέρφη τους Αναστασία Πλακιά, τους ακολούθησε στη μετά θάνατον ζωή.
Η απόφαση της κυβέρνησης να ιδιωτικοποιήσει το δίκτυο του Ελληνικού Σιδηροδρόμου έχει επικριθεί πολύ από όσους υποστηρίζουν ότι θα οδηγήσει σε πτώση της ποιότητας των υπηρεσιών και σε αύξηση των ναύλων.
Οι 20χρονες σπούδαζαν εδώ και λίγο καιρό στη Θεσσαλονίκη και αποφάσισαν να περάσουν το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας με τις οικογένειές τους στην γενέτειρα τους
Οι γονείς τους, Νίκος και Δημήτρης Πλακιάς, πήγαν αμέσως στη Λάρισα όταν έμαθαν για το ατύχημα.
Δυστυχώς, μετά από ώρες αγωνίας, χρειάστηκε να δώσουν υλικό DNA για να επιβεβαιώσουν ότι τα τρία πτώματα ανήκαν στα κορίτσια.
Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) προς το TvFreaks.gr