Connect with us

News

Το ημερολόγιο της άτυχης Καρολάιν αποκαλύπτει την τραγωδία του γάμου της

Published

on

Το ημερολόγιο της Καρολάιν δείχνει ότι η σχέση της με τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, τον σύζυγό της και δολοφόνο της , ήταν

Το ημερολόγιο της Καρολάιν δείχνει ότι η σχέση της με τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, τον σύζυγό της και δολοφόνο της , ήταν προβληματική για χρόνια πριν από τη δολοφονία της την 11η Μαΐου.

Η αστυνομία έφτιαξε μια έκθεση με αντίγραφα 26 σελίδων για να παρουσιάσει στους εισαγγελείς ως αποδεικτικά στοιχεία για τη δολοφονία της Καρολάιν, η οποία περιλαμβάνει εκτεταμένα αποσπάσματα από το ημερολόγιό της, στα οποία έχουν πρόσβαση τα ΜΜΕ απο την Παρασκευή.

Από τις ημερομηνίες που καταγράφηκαν στο ημερολόγιο της Καρολάιν,, φαίνεται ότι ο γάμος μεταξύ του 32χρονου δολοφόνου και της 20χρονης συζύγου του άρχισε να έχει σοβαρά προβλήματα τον Νοέμβριο του 2019.

Στο ημερολόγιο, αποκάλυψε ότι είχε υποστεί την απώλεια ενός παιδιού πριν από την εγκυμοσύνη της με τη Λυδία, και ότι αυτό είχε ως αποτέλεσμα να νιώθει ακραίο συναισθηματική φόρτιση.

Η Καρολάιν στο ημερολόγιο αναφέρεται σε μάχες και διαφωνίες με τον άντρα της, τις οποίες αποδίδει στην κακή ψυχική υγεία και σε ορμονικά ζητήματα μετά την απώλεια του παιδιού της.

«Είμαι 18 χρονών και θέλω να προσπαθήσω να κάνω μωρό! Δεν το ‘χω πει ακόμα στον Μπάμπη. Γιατί σήμερα τσακωθήκαμε και του είπα για να τον πληγώσω πως κάποιες φορές πιστεύω πως δεν πειράζει που χάσαμε το μωρό μας γιατί δεν χρειάζεται να βλέπω την οικογένειά του.

Το μετάνιωσα την ώρα που το είπα. Όταν βγαίνω εκτός εαυτού δεν με ενδιαφέρει πόσο θα τον πληγώσω.

Βασικά θέλω να τον πληγώσω όσο περισσότερο μπορώ. Πιστεύω πως είναι επειδή νιώθω η ίδια τόσο πληγωμένη, πολλές φορές βγάζω όλο το θυμό και τη θλίψη στον Μπάμπη.

Δεν του αξίζει να του φέρομαι έτσι αλλά μερικές φορές δεν καταλαβαίνει τι χρειάζομαι και πως το μόνο που χρειάζομαι είναι να είναι δίπλα μου».

Το ημερολόγιο αποκαλύπτει πόσο αγωνίστηκε η Καρολάιν μετά την απώλεια του παιδιού της και πώς αυτό οδήγησε στο να δημιουργηθεί τριβή μεταξύ του ζευγαριού.

Οι κραυγές της Καρολάιν για βοήθεια και την συμπεριφορά απέναντι στον άντρα της δεν δικαιολογούν την εξομολόγηση του συζύγου της με κανένα τρόπο, αλλά βοηθούν στην παροχή κινήτρου για το τρομακτικό και τραγικό έγκλημα .

Στις 3 Ιουλίου 2020, η Καρολάιν αναφέρει την επιθυμία να εγκαταλείψει το γάμο της και να φύγει από το σπίτι, παίρνοντας το παιδί της μαζί της. 

Μετά τη δολοφονία της στις 11 Μαΐου, ο πιλότος ομολόγησε το έγκλημα και αποδίδει τις ανείπωτες ενέργειές του σε φόβο ότι η γυναίκα του θα τον αφήσει.

«Σήμερα η μικρή μου έκλεισε ένα μήνα και σήμερα είναι η μέρα που είπα στο Μπάμπη πως θέλω να φύγω από το σπίτι…Ένιωθα και νιώθω άθλια.

Μόλις έφυγε για να πάει το χαρτί που μας έστειλαν για μια εξέταση της μικρής άρχισα να ψάχνω σπίτια. Βρήκα ακριβώς αυτό που έψαχνα στο Χαλάνδρι.

Όταν γύρισε από το νοσοκομείο (το μωρό το διάστημα εκείνο νοσηλεύονταν) με ρώτησε αν θέλω να χωρίσουμε.

Δεν του απάντησα… Μετά από αρκετά κλάματα και φωνές του είπα πως σκεφτόμουν πριν μείνω έγκυος να τον αφήσω αλλά μετά έμεινα έγκυος, οπότε έμεινα μαζί του για να μη μεγαλώσει η κόρη μου χωρίς τους δυο γονείς του».

Η Κέλλυ Νομικού γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα . Έχει αποφοιτήσει από το Τμήμα Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης και τα τελευταία χρόνια ασχολείται με τη συγγραφή άρθρων σε blog και sites. Μπορείτε να μου στείλετε emai εδώ: kelly.nomikou@tvfreaks.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τα πιο δημοφιλή