in ,

Θες μακροχρόνια σχέση; Αυτός είναι τρόπος για να την αποκτήσεις βάση του ζωδίου σου!

Υπάρχουν πολλοί οδηγοί που σας λένε τι να κάνετε για να είστε ευτυχείς στη σχέση σας, ωστόσο, όταν πρόκειται για πραγματική ζωή, δεν είναι απόλυτα χρήσιμα όλοι. Γιατί αυτό? Το θέμα είναι ότι όταν καταλήγουμε σε μια σχέση, πέφτουμε για ένα ξεχωριστό άτομο και δεν υπάρχουν καθόλου συμβουλές….. Αυτός είναι ο λόγος που καθώς προχωρά η σχέση μπορεί να βρεθείτε να σκέφτεστε ότι ο τρόπος που ξεκίνησαν όλα φαίνεται να είναι μια μακρά μνήμη τώρα.

Οι άνθρωποι είναι πράγματι διαφορετικοί. Ωστόσο, είμαστε όλοι άνθρωποι τελικά, και όλοι χρειαζόμαστε εκτίμηση – δεν είναι, λοιπόν, τι είναι η σχέση; Αλλά όταν η σχέση μετατρέπεται σε ρουτίνα, δεν υπάρχει χώρος για εκτίμηση και γι ‘αυτό τρελαίνουμε τις περισσότερες φορές.

Σήμερα πρόκειται να σας πούμε για τους τρόπους με τους οποίους να κάνετε τον άντρα σας να σας εκτιμήσει ξανά. Όμως, πρέπει να σας προειδοποιήσουμε ότι δεν υπάρχει συνταγή για όλα – όλα εξαρτώνται από την… αστρολογία.

# 1 Κριός

Εάν είστε σε σχέση με τον Κριό, ίσως γνωρίζετε ήδη ότι είναι ηγέτης και αγαπά κάθε ευκαιρία να το δείξει. Αυτός είναι ο λόγος για να τον κάνετε να σας εκτιμήσει για άλλη μια φορά, το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε είναι να συμμετάσχετε σε κάποιο διαγωνισμό μαζί, ώστε να σας καθοδηγήσει μέσω αυτού.

# 2 Tαύρος

Του αρέσει να εργάζεται με τα χέρια του, αλλά το γνωρίζετε ήδη. Το μόνο που πρέπει να κάνετε για να τον εκτιμήσετε για άλλη μια φορά είναι να το χρησιμοποιήσετε προς όφελός σας. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να τον εκπλήξετε με ένα σπιτικό δείπνο που φτιάχνετε από εσάς.

# 3 Δίδυμος

Οι Δίδυμοι μισούν τη ρουτίνα και γι ‘αυτό ο καλύτερος τρόπος να τον κάνει να δώσει την ίδια προσοχή που είχε πριν ήταν να κάνει κάτι ασυνήθιστο. Πάρτε τον στη συναυλία της μπάντας του fav, ή πάρτε τα εισιτήρια για την ταινία fav και θα εκτιμήσει τη χειρονομία.

# 4 Καρκίνος

Οι καρκίνοι είναι πολύ συναισθηματικοί, είτε σας αρέσουν είτε όχι. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο να του υπενθυμίσετε πόσο εννοείτε σε αυτόν είναι να κάνετε κάτι συναισθηματικό. Η ζωγραφική της εικόνας ή η σύνταξη μιας ντεμοντέ επιστολής με την αίσθηση που περιγράφεται σε αυτήν θα κάνει το τέχνασμα.

# 5 Λέων

Η ενασχόληση με τον Λέοντα μπορεί να είναι δύσκολη μερικές φορές το γνωρίζουμε. Ωστόσο, όταν αισθάνεστε σαν να σας θεωρεί δεδομένο, θα πρέπει να σταματήσετε να τον αντιμετωπίζετε ως είδος. Αυτό θα του θυμίζει ότι δεν θα ήταν εκεί αν δεν ήταν για σένα. Αντ ‘αυτού, μπορείτε να βρείτε κάτι που θα σας ενθουσιάσει – όπως ένα ταξίδι κάπου ζεστό και ηλιόλουστο.

# 6 Παρθένος

Οι Παρθένοι είναι δύσκολοι, αλλά είναι ακόμη πιο δύσκολοι για τον εαυτό τους, η αυτο-κριτική απλώς τρέχει στο αίμα τους. Γι ‘αυτό το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε είναι να του υπενθυμίσετε πόσο άξιος είναι. Πες του ότι όλα τα επιτεύγματά του είναι πολύ σημαντικά για εσάς και όχι μόνο και αυτό σίγουρα θα τον κάνει να σας εκτιμήσει.

# 7 Ζυγός

Όσον αφορά τους Ζυγούς, είναι μόνο οι μοναχικοί. Στην πραγματικότητα δεν μπορούν να μείνουν μόνοι τους, γι ‘αυτό αν θέλετε να σας εκτιμήσει ακόμη περισσότερο – πάρτε λίγο χρόνο και μείνετε μαζί του. Αυτό σίγουρα θα εκτιμηθεί.

# 8 Σκορπιός

Οι σκορπιοί είναι δύσκολοι. γνωρίζουμε ότι, ωστόσο, υπάρχει ένα πράγμα που μπορεί να είναι πολύ εύκολο να συμφωνήσουν – ειλικρίνεια. Δεν είναι τίποτα περισσότερο από την τιμιότητα. Γι ‘αυτό αν θέλετε να σας εκτιμήσει – να είστε ειλικρινείς μαζί του όλη την ώρα. Εάν δεν θέλετε να κάνετε κάτι, ή να πάτε κάπου – αλλά το κάνει, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να του πείτε και θα εκτιμήσει τη γνώμη σας και θα αποδεχτεί την επιλογή σας.

# 9 Τοξότης

Η ελευθερία είναι τα πάντα για έναν Τοξότη, και πρέπει να το εκτιμήσεις για να το εκτιμήσεις πραγματικά. o να μην προσπαθήσει να περιορίσει την ελευθερία του, και δεν θα το θεωρήσει δεδομένο – θα το εκτιμήσει και θα σας εκτιμήσει ακόμη περισσότερο.

# 10 Αιγόκερως

Τα Αιγόκερως αφορούν την παράδοση και την οικογένεια, γι ‘αυτό δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να την υποτιμήσετε. Φυσικά, θέλετε να περάσει χρόνο μαζί σας – αλλά χρειάζεται και την οικογένειά του και αυτές είναι οι συνδέσεις που δεν έχετε κανένα δικαίωμα να κόψετε. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο θα ήταν καλύτερο αν δείχνατε περισσότερο ενδιαφέρον για την οικογένειά του και τις παραδόσεις τους.

# 11 Υδροχόος

Ο Υδροχόος έχει να κάνει με τον κόσμο ένα καλύτερο μέρος. Όσο περισσότερο ενδιαφέρον δείχνετε στην προσπάθειά του, τόσο περισσότερο θα σας εκτιμήσει και θα σας εκτιμήσει.

# 12 Ιχθύς

Με τους Ιχθύς είναι πολύ απλό, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να μάθετε τι του αρέσει να κάνει περισσότερο και να το κάνει μαζί!

 


Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) προς το TvFreaks.gr

  • Ακολουθήστε μας στο Google News
  • Κάντε μας like στο Facebook
  • Κάντε μας like στο Twitter