News
Τάσος Ξιαρχό: « Θυμάσαι τότε που με κορόιδευες; Εγώ είμαι η ακρίδα, ο αδυνατούλης, ο κοντός»»
Ο Τάσος Ξιαρχό μίλησε στο περιοδικό ΟΚ όπου αποκάλυψε άγνωστα θέματα που είχε στην παιδική του ηλικία, ενώ αναφέρθηκε και στα προβλήματα βίας που αντιμετώπισε. Ο χορευτής αποκάλυψε όμως και όλα εκείνα που τον έκαναν να διεκδικήσει και να πετύχει τα όνειρα του.
Οι αποκαλύψεις για την ζωή του είναι πραγματικά καθηλωτικές και σίγουρα θα δημιουργήσει ντόρο με τις αποκαλύψεις που κάνει στην συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό ΟΚ.
Στα 28 σου, θα έλεγες ότι καλά τα έχεις καταφέρει μέχρι στιγμής;
«Νομίζω ότι αν πω «όχι», θα είμαι αχάριστος. Όσα μου συνέβησαν είναι κάπως παραμυθένια, αν αναλογιστεί ότι κάνω μια δουλειά που δεν έχω σπουδάσει (σ.σ το επάγγελμα του χορευτή), μην έχοντας καμιά οικονομική βοήθεια από την οικογένεια μου. Ότι έχω καταφέρει το έχω κάνει μόνος μου. Και έχω μάθει να αντέχω στα δύσκολα. Κάποιες φορές επιστρέφω στη γειτονιά που μεγάλωσα, το Μενίδι, και ασυναίσθητα σκέφτομαι Τάσο, ξέφυγες»
J2US Spoiler 27.11: Ποιο ζευγάρι θα αποχωρήσει απο το Live(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)
Πώς το εννοείς αυτό;
«Είναι κάτι που μου λένε και oι παιδικοί μου φίλοι. «Είσαι από τους λίγους που μπόρεσαν να ξεφύγουν από εδώ». Γιατί, μη γελιόμαστε, το Μενίδι είναι μια περιοχή που δεν φημίζεται για τις Τέχνες της ούτε για τους ανθρώπους της. Σε αυτές τις γειτονιές δεν θα περάσεις μια καλή και άνετη ζωή με νόμιμο τρόπο».
Τον τελευταίο καιρό έχει ανοίξει το κεφάλαιο «βία» και μαζί έχουν ανοίξει και στόματα που καταγγέλλουν αντίστοιχα περιστατικά με ονοματεπώνυμο. Ήρθες αντιμέτωπος μετέπειτα στη ζωή σου και με άλλες μορφές βίας;
Διαβάστε ακόμα: Η Φάρμα: Ο Τάσος Ξιαρχό είπε το «ναι» και γίνεται αγρότης
«Καταρχάς, θα σου πω ότι επειδή είμαι μικροσκοπικός και κοντός αντιμετώπισα διάφορα σχόλια στον χώρο μου. Υπάρχει μια νοοτροπία οι χορευτές να είναι «τούμπανα», για να το πω λαϊκά. Και η αλήθεια είναι ότι πέρασα πολύ δύσκολα στα ξεκινήματα μου. Έχανα δουλειές και με κορόιδευαν άνθρωποι του χώρου που θεωρούνται σημαντικοί σήμερα. Άκουγα ατάκες όπως «Πώς είσαι έτσι;» ή «Νομίζεις ότι θα προχωρήσεις;». Οι ίδιοι άνθρωποι έπαιρναν χάπια και κρεατίνη για να δείχνουν γεροδεμένοι. Πέρασα εποχές που δεν είχα δουλειά απλά και μόνο επειδή δεν είχα μπράτσα. Ωστόσο, δεν τους άφηνα έτσι, τους έκραζα. Θυμάμαι σκηνοθέτη να γυρίζει στις κοπέλες και να λέει την ατάκα «π#@τ#ν@ς χορεύτριες». Εκείνη την ώρα, έβρισα πολύ. Αλλά δεν μπορούσα να βγω κάπου δημόσια να το πω ..γιατί κανείς δεν θα μου έδινε σημασία…»
Τι έχει αλλάξει σήμερα και δίνουμε τη σημασία που πρέπει σε τέτοια γεγονότα;
«Σήμερα έκανε την αρχή μια Σοφία Μπεκατώρου, η οποία είναι αθλήτρια και τον αθλητισμό στην Ελλάδα τον έχουμε ιός κάτι ιερό. Μετά τη θρησκεία, οι Ολυμπιακοί Αγώνες είναι αυτοί που χαρακτηρίζουν τη χώρα και το έθνος. Έχει λοιπόν μια δυναμική που απευθείας αγγίζει πολύ κόσμο. Επίσης, οι αθλητές θεωρούνται στην πλειονότητα τους πολύ σοβαροί άνθρωποι και αποτελούν πρότυπο για πολλούς άλλους. Ωστόσο, νομίζω ότι έπρεπε πολύ νωρίτερα να ανοίξουν τα στόματα. Από την άλλη, όποιοι υποστήριξαν: «Τώρα το Θυμήθηκαν όλοι» θα έπρεπε να ντρέπονται. Δεν το θυμήθηκαν τώρα, δεν το ξέχασαν ποτέ»
Τους ίδιους σκηνοθέτες τους ξανασυνάντησες στην πορεία; Αν ναι, τι τους είπες ως αναγνωρίσιμος χορευτής πια;
«Συνέχεια τους συναντώ μπροστά μου, ο κύκλος μας είναι πολύ μικρός. Αλλά δεν χρειάζεται πλέον να τους πω κάτι. Απλά χαμογελάω. Βέβαια, σε έναν – δυο δεν κρατήθηκα. Τους έπιασα και τους είπα: « Θυμάσαι τότε που με κορόιδευες; Εγώ είμαι η ακρίδα, ο αδυνατούλης, ο κοντός»
Ακολουθήστε το TvFreaks στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
-
Media1 εβδομάδα ago
Η Ασημίνα Ιγγλέζου πέταξε τα ΚΑΝΟΝΙΑ στο Μιλάνο και όλη η Ιταλία τραβάει…. τα μαλλιά της!
-
Media7 ημέρες ago
Ακατάλληλο για καρδιακούς! Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου μας μοστράρει το «λουλούδι» της…
-
Media1 εβδομάδα ago
Η Mariposa βγήκε Live στην Μπέτυ Μαγγίρα χωρίς σουτιέν και τα κουνούσε διαρκώς (βίντεο)
-
Media7 ημέρες ago
Survivor Ελλάδας: Μείναμε παγωτό! Το μικρό του ριάλιτι Δήμητρα Βαμβακούση OΛΟγυμvn
-
Media1 εβδομάδα ago
Πάρτε υπογλώσσια! Η Ιωάννα Μαλέσκου θα σου δείξει πως έχει τα καλύτερα ανοίγματα που έχεις δει
-
Media6 ημέρες ago
Αυτό το αναθεματισμένο στpivγκακι της Κατερίνας Στικούδη ήταν το μοναδικό εμπόδιο στο να τα δούμε ΟΛΑ!
-
Media1 εβδομάδα ago
Έτσι χαζεύει την Μύκονο η Σάσα Μπάστα. Το βίντεο με το μαγιό που έριξε το instagram
-
Media1 εβδομάδα ago
Survivor Ελλάδας: Η Ναυσικά γυμνάζεται στα 4 με το κόκκινο μαγιό το οποίο έχει χαθεί κάπου μέσα βαθιά στα….