Connect with us

Published

on

Η Ευρωπαϊκή Ένωση συνεχίζει να προσπαθεί να κοντράρει τη Ρωσία μία παγκόσμια πυρηνική υπερδύναμη την κορυφαία υπερδύναμη στον πλανήτη με καταστροφικά αποτελέσματα τα οποία ο ελληνικός λαός πρόκειται να τα δει άμεσα αυτόν το χειμώνα.

Δείτε ποια είναι η απόφαση που πήρε η Ευρωπαϊκή Ένωση και έρχεται σύντομα και στην Ελλάδα. Το πρόβλημα της Ευρώπης είναι ότι είναι ότι κάποιοι δεν έχουν καταλάβει ότι αυτή η Ήπειρος μέσα από τις πολιτικές ετών ότι κατέστρεψαν δεν παράγει τίποτα.

Το όραμα όλων αυτών των ανθρώπων για μία Ευρωπαϊκή Ένωση η οποία θα είναι πάνω από όλα για την Ευρώπη  και τους λαούς δεν ευδοκίμησε ποτέ, αφού οι ισχυρές χώρες έγιναν ακόμα πιο ισχυρές και κατάφεραν να κατακτήσουν τις ανίσχυρες χωρίς πόλεμο.

Ο πόλεμος όμως δεν μας χτυπάει την πόρτα έχει ήδη εισβάλει στην Ευρώπη και οι καταστροφές που θα φέρει θα είναι ολέθριες  τόσο για την Ευρωπαϊκή Ένωση και την Ευρώπη και πολύ περισσότερο για τους ανθρώπους της.

Άνθρωποι οι οποίοι δεν έχουν δουλέψει ποτέ άνθρωποι οι οποίοι αμείβονται με παχυλούς μισθούς, με μηδενικά έξοδα, με μηδενικές φορολογίες, αποφασίζουν για όλους τους υπόλοιπους  και οι αποφάσεις που παίρνουν επηρεάζουν μόνο τους ανίσχυρους.

Αυτό δυστυχώς οι λαοί των κρατών της Ευρωπαϊκής Ένωσης θα το καταλάβουν πάρα πολύ καλά αυτό το χειμώνα. Αυτή τη στιγμή το μοναδικό και τεράστιο πρόβλημα που έχουνε οι λαοί των κρατών, είναι ότι όλα είναι πανάκριβα, σε λίγους μήνες όμως εκτός από την ακρίβεια το μεγαλύτερο πρόβλημα θα είναι και η έλλειψη.

Ελλείψεις στο φαγητό, ελλείψεις στην ενέργεια, ελλείψεις στα πάντα. Η Ευρωπαϊκή Ένωση και τα κράτη της Ευρώπης θα έπρεπε να έχουν προνοήσει ή στη χειρότερη περίπτωση θα έπρεπε να έχουν ξεκινήσει πόλεμο εναντίον της Ρωσίας μετά την εισβολή της Ουκρανίας.

Πρώτο θέμα στην Αγγλία οι αποκαλύψεις για τον θάνατο του νεαρού με το ελικόπτερο στα Σπάτα

Από τη στιγμή που δεν κάνουν τίποτα από όλα αυτά, το μέλλον είναι καταστροφικό για την Ευρώπη και οδηγεί μαθηματικά στην εξαθλίωση των λαών και στην διάλυση της μια διάλυση που θα οδηγήσει τον πλανήτη σε καταστροφικά μονοπάτια.

Μετά τις κυρώσεις οι οποίες βλάπτουν μόνο την Ευρώπη και τους ανθρώπους οι υπεύθυνοι για αυτή την καταστροφή προωθούν νέα σχέδια για την εξοικονόμηση της ενέργειας.

Μιας ενέργειας της οποίας η Ευρώπη είναι πλήρως εξαρτημένη από τη Ρωσία, μιας και οι Αμερικανοί για ακόμα μία φορά αφού έβαλαν με μπροστάρηδες τους Γερμανούς και τους συμμάχους τους, είναι ανίκανοι να βοηθήσουν την Ευρώπη μιας και δεν έχουν ούτε τους πόρους ούτε τις δυνατότητες να παρέχουν όλα αυτά που υποσχέθηκαν.

Οποίοι συνεχίζουν να πιστεύουν ότι η Ευρωπαϊκή Ένωση κάνει ότι είναι δυνατό για τους λαούς το μέλλον κρατών της και της ίδιας της Ευρώπης τότε πραγματικά κωφεύουν μπροστά στο πραγματικό πρόβλημα ένα πρόβλημα το οποίο πρόκειται να το ζήσουμε πάρα πολύ έντονα και ίσως με απίστευτες συνέπειες για τη ζωή μας αυτό το χειμώνα .

Το έκτακτο σχέδιο για εξοικονόμηση ενέργειας στην ΕΕ φέρνει ραγδαίες αλλαγές και αυτές οι αλλαγές θα επηρεάσουν πολύ περισσότερο τις μικρές χώρες και τις ανίσχυρες όπως είναι η Ελλάδα που για μία ακόμα φορά βρίσκεται επί ξύλου κρεμάμενη απέναντι σε ορατούς και αόρατους εχθρούς.

Maria Pedraza
Showbiz5 λεπτά ago

Maria Pedraza: Ποια «Τόκιο» ρε παιδιά. Η «Άλισον» του «La Casa de Papel» ποζάρει γuμvn στη παραλία

Κατερίνα Λέχου πόδια
Media12 ώρες ago

Η Κατερίνα Λέχου ποζάρει στην παραλία και εμείς παραμιλάμε με τα δiμετρα πόδια της!

Γρηγόρης Γκουντάρας
Media12 ώρες ago

Ο Γρηγόρης Γκουντάρας στην Κρήτη ποζάρει στην θάλασσα και είναι πραγματικό ΝΤΟΥΚΙ!!

οι φωτογραφίες της Έλενας Κώνστα στο Instagram
Media12 ώρες ago

Κόκκινο μαγιό στpivγκ, κοιλιακοί φέτες η Έλενα Κώνστα είναι ότι καλύτερο θα δεις σήμερα στο Instagram

Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου
Media13 ώρες ago

Χάθηκε το λευκό μαγιό της Ναυσικάς εκεί βαθιά πίσω κάπου ανάμεσα στα…ε δείτε το βίντεο!

Κατερίνα Καινούργιου
Media24 ώρες ago

Η φωτογραφία της Κατερίνας Καινούργιου που «γκρέμισε» το Instagram! Ποζάρει τοπλεs στην Πάρο

Ξύλο σε συναυλία του Σταμάτη Γονίδη
Showbiz24 ώρες ago

Ρομά έπαιξαν ξύλο σε συναυλία του Σταμάτη Γονίδη στο Λιανοκλάδι

Media1 ημέρα ago

Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: Το κορδονάτο μαγιό της είναι όλα τα λεφτά, αλλά το σώμα της τα σπάει

κότες πάνε για πρωινό
viral1 ημέρα ago

Θα λιώσετε στο γέλιο με αυτό το viral βίντεο! Δείτε χιλιάδες κότες πως πηγαίνουν για … πρωινό

Dua Lipa
Showbiz1 ημέρα ago

Dua Lipa: Επιδεικνύει την εντυπωσιακή της σιλουέτα και τους κοιλιακούς της με μια σειρά από μαγιό

Τα πιο δημοφιλή