Ένας απο τους Θρύλους του Ελληνικού μπάσκετ, ο Φάνης Χριστοδούλου, ο μπέμπης του Πανιωνίου και της Εθνικής ομάδας μπάσκετ μεταφέρθηκε εκτάκτως στο Γενικό Νοσοκομείου Σύρου. Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Κοινή γνώμη ο διακομίσθηκε απο το νησί της Πάρου όπου διαμένει μόνιμα στην Σύρο όπου εκεί εισήχθη στην καρδιολογική πτέρυγα του νοσοκομείου….
Ο Φάνης Χριστοδούλου σύμφωνα με τις πληροφορίες, αισθάνθηκε πόνους στο στήθος και κρίθηκε απαραίτητη η εισαγωγή του στο νοσοκομείο.
Μήνυμα για τον συναθλητή του έκανε μέσα twitter ο Παναγιώτης Φασούλας ο οποίος μάλιστα έδωσε και την είδηση ότι όλα είναι καλά. Ο πρώην διεθνής καλαθοσφαιριστής είναι καλά στην υγεία του και δεν διατρέχει κανέναν κίνδυνο και ευχόμαστε όλοι πραγματικά γρήγορη και καλή ανάρρωση.
Όλα καλά! Πάμε γερά φίλε Φάνη!
Σε περιμένουμε την Πέμπτη και πάλι κοντά μας!✌️🇬🇷🏀@HellenicBF #HellasBasketball #ΕΟΚ #Φάνης @basketfirst #Μπάσκετ #Ολακαλά pic.twitter.com/rodhkCwCrg— Παναγιώτης Φασούλας – Panagiotis Fasoulas (@fasoulaspan) November 17, 2020