in

Ο Ερντογάν σκοπεύει να βάλει την Τουρκία σε έκτακτη κατάσταση για να παρατείνει την θητεία του! Πως θα το κάνει αυτό άραγε;

Η Ελλάδα βρίσκεται να αιωρείται πάνω σε ένα σκοινί το οποίο γέρνει επικίνδυνα και ένα μικρό στραβοπάτημα είναι ικανό να φέρει την καταστροφή
Ερντογάν

Η Ελλάδα βρίσκεται να αιωρείται πάνω σε ένα σκοινί το οποίο γέρνει επικίνδυνα και ένα μικρό στραβοπάτημα είναι ικανό να φέρει την καταστροφή. Οι επιλογές της Ευρώπης είναι αυτές που έχουν δημιουργήσει τεράστια προβλήματα σε όλες τις χώρες ανεξαιρέτως με τον χειμώνα ακόμα να μην έχει κάνει την εμφάνιση του.

Την ίδια ώρα η Τουρκία με τον Ερντογάν σε ρόλο Σουλτάνο παίζει ένα τεράστια επικίνδυνο παιχνίδι κατά της Ελλάδας με μοναδικό σκοπό την διατήρηση του ίδιου στην εξουσία, μια εξουσία που για πρώτη φορά φαίνεται να χάνεται.

Δεν είναι κρυφό απο κανέναν πλέον, εκτός βέβαια απο αυτούς που δεν θέλουν να γνωρίζουν την αλήθεια, ότι ο Τούρκος Πρόεδρος παίζει κυριολεκτικά το κεφάλι του σε αυτές τις εκλογές, αφού με την πολιτική που έχει τόσα χρόνια στην Τουρκία έχει εξαθλιώσει την χώρα του η οποία έχει μοιραστεί στα δύο.

Δύση και Ανατολή στην Τουρκία είναι τα δύο μέρη που μάχονται κατά και υπέρ του Ερντογάν, ο οποίος κινδυνεύει για πρώτη φορά να χάσει την θέση του και μαζί και το κεφάλι του, άλλωστε έχει γίνει και στο παρελθόν με τον Τούρκο Πρόεδρο Αντνάν Μεντερές, ο οποίος μάλιστα ήταν και ο υποκινητής των Σεπτεμβριανών σε βάρος των Ελλήνων στην Κωνσταντινούπολη…

Ο Ερντογάν βρίσκεται όπως πάντα ανάμεσα σε δύο κόσμους, αφού έχει συνάψει συμμαχίες με το ΝΑΤΟ ως ένα απο τα μέλη του άλλωστε, αλλά και με τον “εχθρό” την Ρωσία, αφού γνωρίζει ότι πρέπει να είναι και με τον ισχυρό.

Την ίδια ώρα οι Αμερικάνοι που νομίζουν ότι η χώρα τους βρίσκεται πολύ μακριά απο την εμπόλεμη ζώνη στην άλλη άκρη του Ατλαντικού, τον τιμωρούν αλλά και τον παρακαλούν ταυτόχρονα.

Επειδή όμως δεν έχει πάρει ξεκάθαρη θέση και επειδή στα Ανατολίτικα παζάρια που κάνει δεν έχει καταφέρει ακόμα να κερδίσει όλα αυτά που ζητάει, που στην ουσία είναι ένα και μοναδικό, τον έλεγχο ολόκληρου του Αιγαίου, αρχίζει τώρα και πανικοβάλεται.

Ο πανικός αυτός είναι ορατός πλέον σε όλον τον πλανήτη, μιας και ο χρόνος που έχει για να ανατρέψει την κακή κατάσταση που έχει δημιουργήσει, θα τον ωθήσει όπως όλα δείχνουν στο να δημιουργήσει επεισόδιο με την Ελλάδα!

Αυτό ήταν άλλωστε πάντα γνωστό, όταν δεν μπορούμε να ηρεμήσουμε το εσωτερικό της χώρας, τότε τα βάζουμε με τον εχθρό που έχουμε δίπλα μας. Τα μέτωπα που έχει ανοίξει είναι πολλά, τόσο στα ανατολικά με τους Κούρδους, όσο και δυτικά με την Ελλάδα.

galazia patrida

Σύντομα θα πρέπει να επιλέξει τον τρόπου που θα κινηθεί. Ελπίζουμε να βγούμε ψεύτες, αλλά όλα δείχνουν ότι ο Τούρκος Πρόεδρος αυτή την φορά θα επιλέξει έναν δρόμο διαφορετικό απο τα Ίμια, κάτι πολύ πιο σκληρό και φυσικά κακό για την Ελλάδα.

Ο λόγος που θα το κάνει αυτό ο Ερντογάν θα είναι για να θέσει την χώρα του σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης, κατάσταση που θα του δώσει την δυνατότητα να καθυστερήσει τις εκλογές μέχρι και για έναν χρόνο πιο κάτω απο τις προγραμματισμένες που θα διεξαχθούν τον Ιούνιο του 2023.

Πιστεύουμε και ελπίζουμε ότι οι Ένοπλές δυνάμεις της χώρας αυτή την φορά δεν θα κάνουν το χατίρι ούτε στους Αμερικάνους, αλλά και ούτε στους πολιτικούς.

Άλλωστε τα μηνύματα που βλέπουν το φως της δημοσιότητας δείχνουν ότι η στρατιωτική ηγεσία έχει επιλέξει έναν διαφορετικό δρόμο, απο αυτόν του κατευνασμού, αφού αυτό αυτομάτως θα σημαίνει και απώλεια εδάφους.

Όσο ο χρόνος των εκλογών της Τουρκίας πλησιάζει και όσο η χώρα μας βυθίζεται στην ακρίβεια και στην πείνα απο τις πολιτικές που ακολουθεί η ίδια κατ’ εντολή της Ευρώπης και των ΗΠΑ, τόσο μεγαλύτερος είναι ο κίνδυνος για κάτι πολύ άσχημο για την χώρα.

Δείτε ακόμα:

Για την στρατηγική κατευνασμού που ακολουθεί η Ελλάδα μίλησε ο υποστράτηγος ε.α Κ. Κολοκούρης. «Είμαστε πολύ κοντά σε μια εμπόλεμη σύρραξη με την Τουρκία», πρόσθεσε. «Δεν έχουμε πολιτική κατευνασμού», απαντά ο διεθνολόγος Α. Δεσποτόπουλος.


Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) προς το TvFreaks.gr

  • Ακολουθήστε μας στο Google News
  • Κάντε μας like στο Facebook
  • Κάντε μας like στο Twitter