Μακρυνίτσα Βόλου: Συνελήφθη ο φερόμενος ως δράστης του φονικού
Τραγωδία απόψε στην Μακρυνίτσα του Βόλου όπου δύο αδέλφια έχασαν την ζωή τους από επίθεση που δέχθηκαν στο πατρικό τους σπίτι με μαχαίρι.
Νεκροί, σύμφωνα με πληροφορίες από το Αχιλλοπούλειο Νοσοκομείο του Βόλου, είναι μία 28χρονη γυναίκα και ο 30χρονος αδελφός της, οι οποίοι δέχθηκαν επίθεση με μαχαίρι από τον εν διαστάσει σύζυγο της γυναίκας μέσα στο πατρικό τους σπίτι στην Μακρυνίτσα, όταν επισκέφθηκε την οικογένειά της η νεαρή γυναίκα.
Στην Μακρυνίτσα έχουν μεταβεί ήδη αστυνομικές δυνάμεις και έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό προσπαθώντας να εντοπίσουν τον δράστη ο οποίος έχει διαφύγει προς άγνωστη κατεύθυνση με το αυτοκίνητό του. Mαχαιριές δέχθηκε και μία ακόμη γυναίκα, που σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες πρόκειται για την αδερφή του.
Πληροφορίες επίσης αναφέρουν ότι ο εν διαστάσει σύζυγος της 28χρονης που φέρεται να είναι και ο δράστης, ενοχλούσε την 28χρονη γυναίκα και την οικογένειά της και για τον λόγο αυτό είχαν ζητήσει δικαστική συνδρομή.
Συνελήφθη ο φερόμενος ως δράστης του διπλού φονικού στην Μακρινίτσα
Στα χέρια της Αστυνομίας βρίσκεται από τις 10 το βράδυ ο φερόμενος ως δράστης του άγριου φονικού με θύματα δύο αδέλφια, ηλικίας 30 και 28 ετών στην Μακρινίτσα του Βόλου.
Έπειτα από μεγάλη κινητοποίηση των αστυνομικών δυνάμεων που εξελίχθηκαν σε ανθρωποκυνηγητό με καταδίωξη στους στενούς δρόμους του Πηλίου, ο δράστης έπεσε σε μπλόκο της Αστυνομίας, ενώ κατευθυνόταν στο χωριό του τον Άγιο Βλάσιο, με το αυτοκίνητό του.
-
Media2 εβδομάδες ago
Η Δανάη Παππά ποζάρει με το μαγιό της και είναι σίγουρο ότι είναι η καλύτερη εικόνα που θα δεις σήμερα
-
Media2 εβδομάδες ago
Η Σοφία Παυλίδου φωτογραφίζεται και η φούστα ανοίγει τόσο….όσο χρειάζεται για να πάθεις εγκεφαλικό
-
Media2 εβδομάδες ago
Ούτε άγαλμα τόση ομορφιά. Η Μπέττυ Μαγγίρα ποζάρει με μαγιό και ζαλίζει με τα κάλλη της
-
Media2 εβδομάδες ago
Το «βουνό» του Survivor η Ασημίνα ξαπλωμένη με το μαγιό της είναι ότι καλύτερο θα δεις σήμερα στο instagram
-
Showbiz2 εβδομάδες ago
Έλενα Παπαρίζου: Ποζάρει με τα πόδια…τόσο ανοικτά που θα αλληθωρίσουν τα μάτια σου
-
Media2 εβδομάδες ago
Η Ελευθερία Ελευθερίου με μαγιό στην Κύθνο κολάζει! Τρέλανε μας κι άλλο μπορείς…
-
Showbiz2 εβδομάδες ago
Πήγε στον Καναδά για συναυλία η Dua Lipa και τους πέταξε τους….οφθαλμούς όξω!
-
Media2 εβδομάδες ago
Η Κρυσταλλία παίζει με τα «φουσκωτά» της και εμείς χάνουμε την μπάλα με το μαγιό της