in , , ,

Δολοφονία Γιώργου Καραϊβάζ: Συγκλονίζουν τα λόγια της μάνας (video)

Δολοφονία Γιώργου Καραϊβάζ: Συγκλονίζουν τα λόγια της μάνας (video)

«Όποιο δάχτυλο κι αν κόψεις, πονάει πάρα πολύ. Το μόνο που θέλω είναι να προσέχετε παιδιά μου, να προσέχετε. Η τελευταία μάνα να ήμουν εγώ… Κανέναν άλλο να μη βλάψουνε… Το ίδιο θα έκανε και το παιδί μου. Τους εκτελεστές του θα τους συγχωρούσε το παιδάκι μου… Άλλο παιδί να μην πειράξουνε… Παρακαλώ την Παναγίτσα…»

Συγκλονιστικά τα λόγια της μητέρας του Γιώργου Καραϊβάζ, του δημοσιογράφου που εκτελέστηκε εν ψυχρώ την Παρασκευή το μεσημέρι έξω απο το σπίτι του στον Άλιμο.

Η μητέρα του και η αδερφή του γεμάτες θλίψη και πόνο μίλησαν για τον Γιώργο Καραϊβάζ και τα λόγια τους ήταν πραγματικά μαχαίρι στην καρδιά

Η αδερφή του μίλησε για τον άτυχο δημοσιογράφο ενώ ανέφερε και την τελευταία επικοινωνία που είχαν μαζί λέγοντας

«Έναν τον είχα και τον είχα στήριγμά μου. Έχασα τη γη κάτω από τα πόδια μου. Ό,τι πρόβλημα κι αν είχα, έπαιρνα τον Γιώργο και το συζητούσα. Ήταν πάρα πολύ δοτικός. Τα παιδικά μας λόγια ήταν λίγο φτωχικά, οι γονείς μας παλεύανε για εμάς, να μεγαλώσουμε με τα καλύτερα εκείνης της εποχής», ενώ η ίδια δήλωσε πως είχε να τον δει τέσσερα χρόνια λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων.

«Ο Γιώργος ήταν ένα ήσυχο παιδί, χαμηλών τόνων. Ο πατέρας μου είχε μια μονάδα με ζώα, ο Γιώργος βοηθούσε τον πατέρα μου. Αντί να πάρει, όμως, ψωμί στο σακί του, έπαιρνε τα βιβλία του. Και παντού είχε βιβλία, διάβαζε πάρα πολύ….»

«Τελευταία φορά που του μίλησα ήταν 5 Απριλίου με μηνύματα. «Καλημέρα αδερφέ μου, καλή εβδομάδα» του έστειλα, «Καλημέρα Λιτσάκι μου, καλή εβδομάδα» μου είχε απαντήσει».


Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) προς το TvFreaks.gr

  • Ακολουθήστε μας στο Google News
  • Κάντε μας like στο Facebook
  • Κάντε μας like στο Twitter

  • Avatar of Άννα Ξενοπούλου

    Written by Άννα Ξενοπούλου

    Είμαι η Άννα Ξενοπούλου και είμαι αρθρογράφος. Έχω αποφοιτήσει απο ΙΙΕΚ Δημοσιογραφίας και μιλάω Αγγλικά και Ιταλικά. Λατρεύω την μουσική και τα ζώα και ειδικά τον αγαπημένο μου Μπλάνκο.
    Emai: [email protected]