Άρτα: Δίωξη στον πατέρα του βρέφους απο τον εισαγγελέα (video)
Ο εισαγγελέας της Άρτας αποφάσισε να επιβάλει δίωξη για ανθρωποκτονία από αμέλεια στον 37χρονο πατέρα του μωρού, ο οποίος, με μια απρόσεκτη ενέργεια, είχε κλείσει το βρέφος του στο εσωτερικό του αυτοκινήτου για περίπου 5 ώρες, με αποτέλεσμα το μωρό να χάσει τη ζωή του.
Η απόφαση αυτή του εισαγγελέα ήταν αναμενόμενη , αφού η υπόθεση έχει προκαλέσει αναστάτωση και σοκ στην κοινωνία. Ήδη πληροφορίες αναφέρουν ότι συγγενείς του ζευγαριού έχουν εξαγριωθεί και ζητούν εκδίκηση για τον θάνατο του παιδιού.
Ο πατέρας μάλιστα φέρεται να έκανε απόπειρα αυτοκτονίας μέσα στο νοσοκομείο την ώρα που οι γιατροί τους ανακοίνωναν τον θάνατο του παιδιού, το οποίο ξέχασε ο ίδιος μέσα στο αυτοκίνητο.
Το θέμα αυτό έχει προκαλέσει ευρεία συζήτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με τους χρήστες να εκφράζουν την αποστροφή τους για τέτοιου είδους αδιανόητες ενέργειες .