in ,

Αυτά είναι τα δυνατά σου σημεία σύμφωνα με το ζώδιό σου-Το ήξερες;

Η σύγχρονη αστρολογία εξετάζει τις επιρροές που έχουν οι πλανήτες στις ατομικές ζωές και τα γεγονότα και χρησιμοποιούνται κυρίως για την αξιολόγηση της φύσης και των δυνατοτήτων των ανθρώπων και όχι για την πρόβλεψη συγκεκριμένων μελλοντικών γεγονότων. Ο σκοπός της ερμηνείας της κάρτας γέννησης είναι να περιγράψει το άτομο που είναι ορατό στην κάρτα γέννησης.

Τι μελετά η αστρολογία; Η αστρολογία μελετά την παραδοσιακή γνώση που χρησιμοποιούν οι αστρολόγοι και τώρα περιλαμβάνει επίσης ιδέες αναλυτικής ψυχολογίας.

Ο καθένας μας έχει τη σκοτεινή πλευρά του, η οποία δεν είναι εύκολο να πολεμήσουμε. Οι αστρολόγοι υποστηρίζουν ότι κάθε σημάδι του ζωδιακού κύκλου έχει τις δικές του αδυναμίες και πράξεις που δεν μας κάνουν τίποτα καλό, αλλά συνεχίζουμε να συμπεριφερόμαστε έτσι. Κάθε άνθρωπος σε αυτήν τη ζωή πρέπει να έχει ζηλιάρης ανθρώπους, προφανείς ή όχι. Μερικές φορές ζηλεύουμε πραγματικά τα χαρακτηριστικά και τις ιδιότητες των άλλων ανθρώπων.

1. Κριός

Έχετε στόχους και επιτύχετε τους. έχετε πρόβλημα και τα επιλύετε με επιτυχία και όταν πρόκειται για ανταγωνισμό, είστε σίγουρα ένας από τους καλύτερους.

2. Ταύρος

Αυτό που κάνετε τους άλλους να ζηλεύουν είναι η έντονη αίσθηση του εαυτού σας και η αγάπη για τον εαυτό σας. Είστε δυνατοί, αποφασισμένοι και πιστοί, γεγονός που κάνει τους ανθρώπους να αισθάνονται ασφαλείς γύρω σας.

3. Δίδυμοι

Είστε ένας φανταστικός άνθρωπος που είναι πάντα στο σωστό μέρος την κατάλληλη στιγμή και οι άνθρωποι ζηλεύουν γι ‘αυτό. Είναι δύσκολο να σε συγχέουμε γιατί είσαι απόλυτα προσαρμοσμένος σε οποιαδήποτε κατάσταση και προσαρμόζεσαι κάτω από αυτό. Είστε ένα πολύ κοινωνικό άτομο ή ακόμη και ένα κανάλι που φέρνει κοντά τους ανθρώπους.

4. Καρκίνος

Οι άνθρωποι ζηλεύουν για το πώς δεν πηγαίνετε στο χαμηλότερο επίπεδο, αλλά, αντίθετα, αυξάνετε τους άλλους στο επίπεδό σας. Είστε πολύ καλοί με το στυλ και ποτέ δεν φοράτε μάσκα όταν έρχεστε σε επαφή με άλλα άτομα. Δεν παίζετε παιχνίδια ή χειραγωγείτε, προτιμάτε να είστε ειλικρινείς στα συναισθήματα και τα συναισθήματά σας.

5. Λέων

Οι άνθρωποι δεν σας ζηλεύουν, πάντα θέλουν να γίνουν σαν εσάς. Εάν αντιμετωπίζετε κάποιο πρόβλημα, δεν θα την αφήσετε να σας απομακρύνει, αλλά απλώς αποφασίστε αν θα το κάνει ή όχι.

6. Παρθένος

Έχετε πολλές ιδιότητες και ένα από τα βασικά πράγματα είναι η ικανότητά σας να επισκευάζετε και να επισκευάζετε σχεδόν τα πάντα. Εάν δεν ξέρετε πώς να διορθώσετε κάτι, θα πραγματοποιήσετε έρευνα. Δεν είστε μόνο διανοούμενος, αλλά έχετε τη διαίσθηση για τις σωστές αποφάσεις.

7. Ζυγός

Είστε ένα καλό και άνετο άτομο και μπορείτε να βελτιώσετε οποιαδήποτε κατάσταση ή να ενθαρρύνετε οποιαδήποτε εταιρεία. Είστε κοινωνικοί και προσεκτικοί σε άλλους. Δεν σας αρέσουν οι συγκρούσεις και προσπαθείτε να διατηρήσετε τα πάντα σε μια ισορροπημένη και ειρηνική κατάσταση.

8. Σκορπιός

Δεν ενδιαφέρεστε για τη γνώμη των άλλων και είστε ανεξάρτητοι. Η φανταστική εσωτερική ελευθερία σας από την κοινωνία και τα στερεότυπά της σας κάνουν ξεχωριστούς. Μπορείτε απλά να αφιερώσετε όλες τις ενέργειές σας για να αποκτήσετε αυτό που θέλετε και πολλοί άνθρωποι ζηλεύουν την επιθυμία και τη συγκέντρωσή σας.

9. Τοξότης

Μπορείτε να δείτε το θετικό σε κάθε κατάσταση, είστε πάντα σε καλή διάθεση και πάντα ενθαρρύνονται από την προοπτική της εκμάθησης νέων ή της πρόβλεψης ενδιαφέρων περιπέτειας. Παίρνετε το μέγιστο όφελος και ευχαρίστηση από τη ζωή και βοηθάτε τους άλλους να το δουν και να το νιώσουν.

10. Αιγόκερως

Όποιος σας γνωρίζει ζηλεύεται την απίστευτα συντονισμένη και προσεκτική σας δράση. Στις συνθήκες αβεβαιότητας, σκεφτείτε και πάλι την κατάσταση.

11. Υδροχόος

Είναι εύκολο να ζηλέψετε κάποιον που είναι τόσο έξυπνος και έξυπνος όσο είστε. Εάν δεν μπορείτε να βρείτε λύση στο πρόβλημα, θα το βρείτε μόνοι σας. Η δημιουργικότητα και η καινοτομία, μαζί με την ειλικρινή σας φροντίδα για τους άλλους, αξίζουν θαυμασμό και, σε ορισμένες περιπτώσεις, ζηλεύουν. Δέχεστε τους ανθρώπους ως έχουν, δεν προσπαθείτε να τους αλλάξετε, και αυτή είναι πολύ πολύτιμη ποιότητα.

12. Ιχθείς

Οι άνθρωποι σας ζηλεύουν για το ταλέντο σας να περπατάτε μέσα από τους τοίχους και να αισθάνεστε τα προβλήματα των άλλων – ξέρετε πώς να φτάσετε στον πυθμένα των πραγμάτων και να βρείτε τις χρήσεις τους, ή, αντίθετα, για να εξαλείψετε τη «θραύση». Είστε ένας ανιδιοτελής και συμπαθητικός άνθρωπος που δεν θα αρνηθεί ποτέ βοήθεια και υποστήριξη.

 


Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) προς το TvFreaks.gr

  • Ακολουθήστε μας στο Google News
  • Κάντε μας like στο Facebook
  • Κάντε μας like στο Twitter