ΑΕΚ – Παναθηναικος Live Streaming: Δείτε σήμερα (14/1) ζωντανά το ντέρμπι

ΑΕΚ – Παναθηναικος Live Streaming: Το ντέρμπι της 18ης αγωνιστικής της Super League, βρίσκει την ΑΕΚ να υποδέχεται τον Παναθηναικο σε ένα παιχνίδι το οποίο θα κρινεί πολλά για την συνέχεια του πρωταθλήματος.

Οι δύο ομάδες θα αναμετρηθούν στην Opap Arena σε έναν αγώνα που αναμένεται να ξεκινήσει στις 20:30, με το ενδιαφέρον του ποδοσφαιρόφιλού κοινού να μην μένει μόνο στους οπαδούς των δύο ομάδων.

Τέλος ο Μπρινιόλι απο τον Παναθηναϊκό!

Το θέμα πάντως της ημέρας είναι οι ενδιαφέρουσες εξελίξεις που είδαν το φως της δημοσιότητας πριν τον αγώνα Παναθηναϊκού – ΑΕΚ στην OPAP ARENA για την 18η αγωνιστική της Super League. Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται πλέον σε δύσκολη θέση, καθώς δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Αλμπέρτο Μπρινιόλι, ο οποίος έχει πλέον χωρίσει τους δρόμους του με την ομάδα.

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός έκανε ανακοίνωση για την αποχώρηση του Μπρινιόλι, αναλύοντας όλες τις λεπτομέρειες της απόφασης. Στο μεταξύ, ο προπονητής Φατίχ Τερίμ φαίνεται να κάνει κινήσεις για την ενίσχυση της ομάδας, ανεβάζοντας τον Βασίλη Ξενόπουλο από τη Β’ ομάδα και προσθέτοντας επίσης τον Μαργκόνο στον αγώνα ενάντια στην ΑΕΚ.

Η επιστροφή Σένκεφελντ λύνει τα χέρια του Τερίμ

Παρά τις σημαντικές απουσίες, υπάρχει και μια καλή είδηση για τον Παναθηναϊκό. Ο Μπαρτ Σένκεφελντ θα είναι διαθέσιμος για τον αγώνα, προσφέροντας μια σημαντική ενίσχυση στην άμυνα της ομάδας. Ο Τερίμ θα πρέπει να κάνει στρατηγικές επιλογές για να καλύψει τις κενές θέσεις και να διατηρήσει την ομάδα ανταγωνιστική.

Η αναμέτρηση με την ΑΕΚ αναμένεται να είναι συναρπαστική, με τον Παναθηναϊκό να αναζητά έναν τρόπο να υπερβεί τις απουσίες και να δείξει τη δύναμή του στο γήπεδο.

Που θα δείτε ζωντανά το ντέρμπι του κυπέλλου Ελλάδας;

Ο αγώνας ξεκινάει στις 17:00 και το μεταδίδουν και ξένα τηλεοπτικά κανάλια που έχουν αγοράσει τα δικαιώματα και έτσι όσοι από εσάς βρίσκεστε στο εξωτερικό θα μπορέσετε να δείτε το παιχνίδι δορυφορικά από τα ξένα τηλεοπτικά κανάλια.

Αν όμως στην χώρα που βρίσκεστε δεν υπάρχει η δυνατότητα, τότε μπορείτε να δείτε το παιχνίδι μέσα από το internet και φυσικά μέσα από συνεργασίες εταιριών που έχουν τα δικαιώματα του αγώνα…

ΑΕΚ – Παναθηναικος Live Streaming

Δείτε ζωντανά την αναμέτρηση εδώ

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) προς το TvFreaks.gr

Είμαι ο Γιώργος και είμαι ....σκεπτικός!

Αρθρογράφος: Γιώργος Παπαχρόνης

Ονομάζομαι Γιώργος Παπαχρόνης και είμαι αρθρογράφος. Έχω σπουδάσει στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων και έχω αποφοιτήσει απο το τμήμα Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων. Έχω εργαστεί σε διάφορες αθλητικές ιστοσελίδες και ερασιτεχνικά σε ιντερνετικούς ραδιοφωνικούς σταθμούς. Τα αθλητικά νέα για το ποδόσφαιρο και το μπάσκετ είναι αυτά που μου αρέσει να γράφω περισσότερο. Έχω γίνει όμως εξπέρ στα social media, αφού δεν αφήνω τίποτα να πέσει κάτω. - Email