Ο Ολυμπιακός απέκτησε σοβαρό ανταγωνισμό στην απόκτηση του Μάικ Τζέιμς

Άννα Ξενοπούλου
2 Min Read

Ο 33χρονος Αμερικανός γκαρντ Μάικ Τζέιμς είναι το πιο καυτό όνομα αυτή τη στιγμή στην Ευρωλίγκα και όλοι περιμένουν με κομμένη την ανάσα να δουν ποια θα είναι η επόμενη ομάδα σταθμός στην καριέρα του.

Την τελευταία εβδομάδα το όνομα του είχε παίξει πολύ δυνατά για τον Ολυμπιακό ο οποίος είναι και ο βασικός νιπτήρας για την απόκτηση του Μάικ Τζέιμς αφού οι ερυθρόλευκοι θέλουν να υπογράψουν τον Αμερικανό μετά την αποχώρηση του Κώστα Σλούκα και του Σάσα Βεζένκοφ από την ομάδα.

Ο Ολυμπιακός προσπαθεί να αποκτήσει τον Μάικ Τζέιμς, την ώρα που μια ακόμη ομάδα τον έχει στο στόχαστρο. Εδώ και μερικές ώρες έχει αποκαλυφθεί ότι υπάρχει και μία δεύτερη ομάδα η οποία είχε κάνει πρόταση στον Αμερικανό αν τελικά αποφασίσει να φύγει από τη Μονακό.

Νέος μνηστήρας για τον Μάικ Τζέιμς

Σύμφωνα με τα νέα της ισπανικής Defensa Central, η Ρεάλ Μαδρίτης είναι έτοιμη να διεκδικήσει τον Μάικ Τζέιμς εάν φύγει από την Μονακό και να προσθέσει έναν ακόμα ποιοτικό παίκτη στο ρόστερ της αυτό το καλοκαίρι μετά τον πρόσθεσε στο ρόστερ της αυτό το καλοκαίρι τον πρώην παίκτη Φακούντο Καμπάτσο.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα οι γκαλάκτικος είναι πρόθυμοι να αποκτήσουν τον Μάικ Τζέιμς, μόνο όμως αν ρίξει πολύ το κασέ του.

Η αλήθεια είναι ότι ο Αμερικάνος πόιντ γκαρντ που αναζητεί το νέο προορισμό στην καριέρα του δεν ταιριάζει στην ισπανική ομάδα, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τελικά οι Μαδριλένοι δεν θα κάνουνε την τελευταία στιγμή κίνηση για να τον αποκτήσουν

Share This Article
Exit mobile version