Νέα μεταγραφή ο Παναθηναϊκός – «Πράσινος» ο Μακσίμοβιτς

2 Min Read

Η πορεία του Παναθηναϊκού στη μεταγραφική περίοδο εντυπωσιάζει με τις σημαντικές προσθήκες που έχει πραγματοποιήσει.

Μετά τις πρόσφατες ενισχύσεις της ομάδας με τους Βίτορ Ούγκο και Τάσο Μπακασέτα, ο Παναθηναϊκός φαίνεται πως έχει καταφέρει μία ακόμη σημαντική μεταγραφή.

«Πράσινος» ο Μακσίμοβιτς

Την Κυριακή, 21 Ιανουαρίου, η ομάδα έφτασε σε οριστική συμφωνία με τον Νεμάνια Μακσίμοβιτς, τον διεθνή Σέρβο μέσο της Χετάφε, για τα επόμενα τρία χρόνια. Η συμφωνία έρχεται μετά από μία εντυπωσιακή εμφάνιση του παίκτη με την ομάδα του, όπου πέτυχε το ισοφαριστικό γκολ στο ματς με την Οσασούνα. Το συμβόλαιο του Μακσίμοβιτς με τον Παναθηναϊκό θα ξεκινήσει επίσημα στις 1 Ιουλίου 2024.

Το ενδιαφέρον είναι ότι ο Παναθηναϊκός δεν φαίνεται να σταματάει εδώ. Η ομάδα φέρεται να σχεδιάζει την πληρωμή ενός ποσού περίπου 1 εκατομμυρίου ευρώ στη Χετάφε, με στόχο να κάνει τον Μακσίμοβιτς δικό της ακόμη πιο σύντομα, ίσως μέχρι την 31η Ιανουαρίου.

Αυτό θα είναι επωφελές τόσο για τον Παναθηναϊκό, που θα κερδίσει έναν πολύτιμο παίκτη στη μέση γραμμή, όσο και για τη Χετάφε, που διαφορετικά θα έχανε τον παίκτη ως ελεύθερο το καλοκαίρι.

Αναμφίβολα, αυτή η μεταγραφή αποτελεί ένα ισχυρό μήνυμα από την πλευρά του Παναθηναϊκού για τις φιλοδοξίες του στην επόμενη σεζόν. Ο Μακσίμοβιτς φέρνει μαζί του εμπειρία και ποιότητα στο κέντρο του γηπέδου, στοιχεία που θα είναι πολύτιμα για την ομάδα στις μάχες που έρχονται.

Share This Article
Exit mobile version