Μπορεί ο Μπαρτζώκας να κοντρολάρει τον Μάικ Τζέιμς στον Ολυμπιακό;

2 Min Read

Αυτή την ερώτηση όποιος την κάνει τότε πραγματικά δεν έχει καταλάβει ποιος είναι ο προπονητής του Ολυμπιακού. Ναι ο Μάικ Τζέιμς είναι ένας περίεργος χαρακτήρας, ένας παίχτης ιδιαίτερος.

Δεν είναι τυχαίο ότι δεν έχει βρει το λιμάνι του ακόμα, παρόλα αυτά στην Μονακό φαίνεται να κατάλαβε πολλά.

Υπάρχει τεράστια εκτίμηση μεταξύ του κόουτς Μπαρτζώκας και του 33χρονου Μάικ Τζέιμς! Εάν υπάρχει ένας προπονητής στην Ευρώπη που έχει ελάχιστες πιθανότητες να τιθασεύσει τον εκρηκτικό χαρακτήρα του Αμερικάνου μπασκετμπολίστα , τότε αυτός είναι ο Γιώργος Μπαρτζώκας!

Μπαρτζώκας και Μάικ Τζέιμς στον Ολυμπιακό; Γιατί όχι!

Το έχει αποδείξει πολλές φορές και αν ολοκληρωθεί η μετακίνηση του παίκτη απο την Μονακό στον Ολυμπιακό, τότε να είστε σίγουροι ότι θα το δούμε να συμβαίνει και αυτό.

Ο προπονητής των ερυθρολεύκων είναι αυτός που κινεί τα ηνία και ξέρει να διαχειρίζεται καταστάσεις μέσα στην ομάδα, με μεγάλους παίκτες.

Είναι ξεκάθαρος, δεν θα κρυφτεί πίσω απο λέξεις και οπαδιλίκια. Μην ξεχνάτε ότι ουσιαστικά εκείνος ώθησε τον τεράστιο Kill Bill να σκοτώσει τον παίκτη μέσα του, την ώρα που εκείνος ήθελε να συνεχίσει στον Ολυμπιακό.

Σίγουρα αν έχει γίνει κρούση απο πλευράς Ολυμπιακού στον Μάικ Τζέιμς, που εμείς έχουμε πληροφορίες ότι όντως υπάρχει παρασκήνιο, τότε ο Γιώργος Μπαρτζώκας έχει μιλήσει με τον 33χρονο Αμερικάνο και του έχει εξηγήσει αναλυτικά το τι θέλει απο αυτόν.

Και απ’ ότι βλέπουμε να συμβαίνει απο χτες το βράδυ με τον Αμερικάνο και τα λεγόμενα και γραφόμενα του, τότε υπάρχει μεγάλο παρασκήνιο απο πίσω!

Share This Article
Exit mobile version