Μουσείο για τανκς στο Youtube έχει περισσότερες επισκέψεις και απο το Λούβρο

Το Μουσείο του Μπόβινγκτον έχει συγκεντρώσει περισσότερα από 100 εκατομμύρια προβολές στο YouTube. Mέσα απο το Youtube, κερδίζει περίπου 2

Σας αρέσουν τα τανκς ή πιο σωστά τα τεθωρακισμένα οχήματα; Στους περισσότερους αρέσουν! Αν θέλετε να δείτε από κοντά, τότε θα πρέπει να κάνετε ένα ταξίδι στο Μουσείο Τεθωρακισμένων του Μπόβινγκτον. Το Μουσείο τεθωρακισμένων είναι μια συλλογή από τεθωρακισμένα άρματα μάχης στο στρατόπεδο Μπόβινγκτον στο Ντόρσετ της Νότιας Αγγλίας.

Το Μουσείο του Μπόβινγκτον έχει γίνει viral στο διαδίκτυο, αφού το κανάλι του, έχει συγκεντρώσει περισσότερα από 100 εκατομμύρια προβολές στο YouTube.

Το ταξίδι βέβαια δεν θα είναι εύκολο, καθώς αυτό το μουσείο βρίσκεται κρυμμένο στην αγροτική περιοχή του Ντόρσετ, κάτι που καθιστά το ταξίδι ακόμη πιο δύσκολο ακόμα και για ανθρώπους που ζουν στην ίδια χώρα.

Ωστόσο, αυτό το μουσείο τεθωρακισμένων είναι ιδιαίτερα δημοφιλές στο YouTube, αφού το κανάλι του Μουσείου Τεθωρακισμένων του Μπόβινγκτον έχει πάνω από 100 εκατομμύρια προβολές, περισσότερες από το Λούβρο και το Μουσείο της Μητροπόλεως στη Νέα Υόρκη.

Ο Νικ Γουάινες, επικεφαλής της μάρκετινγκ του μουσείου, σημειώνει ότι η πλειονότητα των θεατών προέρχεται από τις Ηνωμένες Πολιτείες. Σύμφωνα με αυτόν, το YouTube είναι ουσιώδες για να φτάσουν σε ένα ευρύτερο κοινό. “Κανείς δεν θα μας επισκεφτεί αν δεν γνωρίζει ότι υπάρχουμε”, δήλωσε στο BBC.

Στο βίντεο που θα δείτε παρακάτω, θα μάθετε την ιστορία του μουσείου και φυσικά για τις γνώσεις που θα πάρει κάποιος που θα το επισκεφτεί. Το μουσείο άνοιξε τις πύλες του το 1947, ενώ μέσα απο το Youtube, κερδίζει περίπου 2 εκατομμύρια λίρες, που αντιστοιχούν σε περίπου το ένα τέταρτο των εσόδων του.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) προς το TvFreaks.gr

anna

Αρθρογράφος: Άννα Ξενοπούλου

Εδώ θα διαβάσεις όλα τα τελευταία νέα της επικαιρότητας για την Ελλάδα. Ενημερώσου άμεσα για τις τελευταίες ειδήσεις και εξελίξεις!
Emai: [email protected]

Κατερίνα Στικούδη

Κατερίνα Στικούδη: Έρχεται το δεύτερο παιδί!

Το Διαστημικό Τηλεσκόπιο James Webb

Το Διαστημικό Τηλεσκόπιο James Webb απαθανάτισε την δημιουργία ενός νέου αστεριού