Μόδα: Φέρτε το 90s στυλ στην Άνοιξη 2024

Κέλλυ Νομικού
2 Min Read

Από την στιγμή που οι συλλογές για την Άνοιξη 2024 περπάτησαν στις πασαρέλες, είχαμε αρκετό χρόνο να χωνέψουμε, να επεξεργαστούμε και να ξεχωρίσουμε τις τάσεις που μπορούμε να ενσωματώσουμε στα ανοιξιάτικα σύνολά μας.

Εάν νιώθετε κι εσείς πως η γκαρνταρόμπα σας χρειάζεται μια ανανέωση, τότε χαλαρώστε! Σας έχουμε έτοιμες 3 από τις πιο διαδεδομένες και εύκολες τάσεις που υιοθέτησαν οι σχεδιαστές για την φετινή άνοιξη. Στόχος τους; Να μας βοηθήσουν να αφήσουμε πίσω μας τη μουντάδα του χειμώνα και να γεμίσουμε τις ντουλάπες μας με χρώμα και φρεσκάδα!

3 στιλάτες τάσεις για την Άνοιξη 2024

90s Redux: Η δεκαετία του ’90 επιστρέφει δυναμικά! Συνδυάστε λευκά t-shirts, boyfriend jeans, φαρδιά πουκάμισα και μακριές φούστες για ένα στυλ που θα σας κάνει να ξεχωρίσετε.

 Άνοιξη 2024 90s Redux

Sky Blue: Το γαλάζιο, χρώμα ηρεμίας και γαλήνης, κυριαρχεί στις τάσεις χρώματος για την Άνοιξη 2024. Επιλέξτε την παστέλ εκδοχή του, το λεγόμενο “Sky Blue”, και συνδυάστε το με όλα τα καθημερινά σας ρούχα για κομψές και ανεπιτήδευτες εμφανίσεις.

Sky Blue

Pastel Lilac: Το λιλά, χρώμα αισιοδοξίας και χαράς, αποτελεί μια ιδανική επιλογή για την Άνοιξη. Μην φοβηθείτε να το εντάξετε στα σύνολά σας, ακόμα κι αν νιώθετε ότι είναι δύσκολο να το συνδυάσετε. Η ανοιχτόχρωμη εκδοχή του, το “Pastel Lilac”, ταιριάζει με πλήθος χρωμάτων και προσφέρεται για παιχνιδιάρικους και στιλάτους συνδυασμούς.

Αυτές ήταν λοιπόν οι 3 κορυφαίες τάσεις μόδας για την Άνοιξη 2024. Εμπνευστείτε, υιοθετήστε τες και δημιουργήστε τα δικά σας μοναδικά ανοιξιάτικα σύνολα!

Share This Article
Exit mobile version