Μιχάλης Κατσούρης: Σήμερα στις 5 το απόγευμα η κηδεία του

2 Min Read

Η οικογένεια, οι συγγενείς, οι φίλοι και ο οργανισμός της ΑΕΚ θα πουν το τελευταίο αντίο σήμερα στις 17:00, στον Ιερό Ναό Αγίου Κωνσταντίνου στην Ελευσίνα, τον άτυχο 29χρονο Μιχάλη Κατσούρη.

Ο Μιχάλης έφυγε από τη ζωή μετά απο δολοφονική επίθεση που δέχτηκε απο Κροάτες χούλιγκαν και ο χαμός του προκάλεσε βαρύ κλίμα θλίψης και οδύνης, όχι μόνο στην οικογένεια του αλλά και στο πανελλήνιο.

Η έκθεση του ιατροδικαστή αποκάλυψε ότι ο θάνατός του οφειλόταν σε ακατάσχετη αιμορραγία, προερχόμενη από το τραύμα που προκλήθηκε απο τους Κροάτες χούλιγκαν στο χέρι.

Μιχάλης Κατσούρης – Το μήνυμα της οικογένειας

Η οικογένεια του Μιχάλη, μέσω του μηνύματός της, καλεί όλους όσους το θέλουν, τιμώντας τη μνήμη του να μην στείλουν στεφάνια, αντιθέτως να κάνουν δωρεές στο σωματείο “ΕΛΠΙΔΑ-Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο” αντί για στεφάνων.

Με αυτόν τον τρόπο, η οικογένεια επιθυμεί να δώσει ένα νόημα στον χαμένο αγαπημένο τους, συνδυάζοντας τη θλίψη με μια πράξη καλοσύνης που στηρίζει τα παιδιά που παλεύουν με τον καρκίνο.

«Ο Μιχάλης μας ήταν παιδί ευαίσθητο, καλόκαρδο που βοήθησε με αυτοθυσία στις φωτιές, βοηθούσε άστεγους και είχε μεγάλη πίστη στο Θεό. Γι’ αυτό η οικογένεια του, αποφασίσαμε αντί στεφάνων να γίνουν δωρεές για μικρά παιδιά, υπέρ του Σωματείου «ΕΛΠΙΔΑ -ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΦΙΛΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΕ ΚΑΡΚΙΝΟ» στη μνήμη του αδικοχαμένου μας».

Κάλεσμα και απο την «Original 21»

Επίσης κάλεσμα για συμμετοχή στην κηδεία έκανε και η «Original 21» ο μεγαλύτερος σύνδεσμος οργανωμένων οπαδών της ΑΕΚ, μέλος της οποίας ήταν και ο Μιχάλης Κατσούρης.

Με ανάρτησή της καλεί όλο τον κόσμο της ΑΕΚ να αποχαιρετήσει τον 29χρονο με προσυγκέντρωση στις 12:30 στα δικαστήρια της Ευελπίδων.

«Για να πάμε όλοι μαζί στον Μιχάλη μας!».

Share This Article
Exit mobile version