Το πρόσωπο της Ζέτα Μακρυπούλια στην Ελληνική τηλεόραση είναι συνδεμένο με τον ΑΝΤ1 και την επιτυχία, αφού εδώ και χρόνια παρουσιάζει με επιτυχία το Ρουκ Ζουκ.
Καθώς όμως τα κανάλια κάνουν τον προγραμματισμό για την νέα τηλεοπτική σεζόν, το τοπίο για μεγάλα project γίνεται σταδιακά πιο ξεκάθαρο.
Το νέο ριάλιτι «Traitors» στα Ελληνικά μεταφρασμένο ως, «Οι Προδότες», που έχει προκαλέσει μεγάλη αίσθηση στο εξωτερικό, έχει «κλειδώσει» και θα μεταδοθεί την επόμενη σεζόν απο τον ΑΝΤ1, με τη Ζέτα Μακρυπούλια να έχει κάνει ήδη τα πρώτα ραντεβού με το κανάλι.
Εδώ και καιρό ο ΑΝΤ1 ενδιαφέρεται να χρησιμοποιήσει την παρουσιάστρια και σε άλλα project εκτός από τον Ρουκ Ζουκ και στην βραδινή ζώνη
Η αποκάλυψη έγινε μέσα απο ρεπορτάζ του [email protected] και αναφέρει ότι οι δύο πλευρές βρίσκονται σε συζητήσεις για την ανανέωση του συμβολαίου της Ζέτας Μακρυπούλια, αλλά και για την πρόταση του ΑΝΤ1 για την παρουσίαση του The Traitors.
Το ριάλιτι, βασίζεται σε ένα παιχνίδι μυαλού και αναζήτηση για το Who’s the Traitor, θα περιλαμβάνει ανθρώπους της διπλανής πόρτας, και σύμφωνα με τα όσα γνωρίζουμε τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν τον Ιούνιο.
Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) προς το TvFreaks.gr