in

Βγάλτε πιεσόμετρα και πάρτε υπογλώσσια, η Αναστασία Γιούσεφ γονατιστή στην παραλία θα σας κάψει τα κύτταρα (βίντεο)

giousef

Φτου σου κοπελάρα μου που έλεγε και ο μεγάλος ηθοποιός Θανάσης Βέγγος. Η Αναστασία Γιούσεφ γονατίζει στην παραλία και μαζί της γονατίζει και το instagram, αφού η πανέμορφη χορεύτρια βρίσκεται σε μεγάλα κέφια και χαζεύει κόσμο.

Η επαγγελματίας χορεύτρια, που κάνει περιοδείες σε πολλά καλοκαιρινά μαγαζιά διασκέδασης και χαρίζει αισθnσιακούs χοpούs σε φουλ καλοκαιρινούς ρυθμούς, ανεβάζει την ένταση και τη διασκέδαση στο κόκκινο.

Δεν κάνει όμως μόνο αυτά, αφού σε κάθε της εμφάνιση οι θερμοκρασίες ανεβαίνουν και μαγνητίζει τα βλέμματα τόσο με το ταπεραμέντο της, όσο και με τα πλούσια και εντυπωσιακά προσόντα της.

Πόσο μάλιστα όταν αυτά τα τεράστια και ζουμερά προσόντα της βγαίνουν και σε βίντεο με την ίδια να είναι γονατιστή στην παραλία και να πλατσουρίζει στα βοτσαλάκια που και αυτά όπως θα δείτε είναι έτοιμα να εκραγούν!

Το βίντεο της είναι πραγματικά εντυπωσιακό και σίγουρα θα σας δημιουργήσει μια ταχυκαρδία, μια ζάλη, γι’ αυτό καλό είναι πριν το δείτε να έχετε μαζί σας πιεσόμετρα και υπογλώσσια ανα χείρας!

Δείτε την Αναστασία Γιούσεφ εδώ…!

270326373 302344051905601 3411853241988281139 n


Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) προς το TvFreaks.gr

  • Ακολουθήστε μας στο Google News
  • Κάντε μας like στο Facebook
  • Κάντε μας like στο Twitter

  • Avatar of Γιώργος Παπαχρόνης

    Written by Γιώργος Παπαχρόνης

    Ονομάζομαι Γιώργος Παπαχρόνης και είμαι αρθρογράφος. Έχω εργαστεί σε διάφορες αθλητικές ιστοσελίδες και ερασιτεχνικά σε ιντερνετικούς ραδιοφωνικούς σταθμούς. Η μουσική και ο αθλητισμός είναι οι αγάπες μου ενώ μου αρέσουν και τα γρήγορα αυτοκίνητα. - Email - Facebook