Το καλοκαίρι πλέον φτάνει στο τέλος του και τα μαγιό ετοιμάζονται για μια ακόμα φορά να μπουν στο συρτάρι ή ακόμα και στον κάλαθο των αχρήστων. Αυτό είναι κάτι που το ξέρει καλά η Στέλλα Μιζεράκη η οποία έχει την δική της κολεξιόν με ρούχα και μαγιό.
Η νικήτρια του Power Of Love φωτογραφίζεται και διαφημίζει διαρκώς στο instagram τα ρούχα που προμοτάρει, ενώ τώρα λόγω τέλους της σεζόν κάνει μάλιστα και εκπτώσεις για τα μαγιό αφού δεν πρόκειται να πουληθούν άλλα και θα μείνουν στο ράφι.
Η εντυπωσιακή Στέλλα κάνει την τελευταία της προσπάθεια να πουλήσει τα τελευταία κομμάτια και τι καλύτερο απο το να τα φορέσει η ίδια και να τα διαφημίσει στο instagram προκαλώντας πραγματικό σάλο με τα προσόντα της.
Δείτε την Στέλλα Μιζεράκη εδώ
Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) προς το TvFreaks.gr