Survivor spoiler: Μάθαμε τον 3ο υποψήφιο προς αποχώρηση και είναι όνομα ΒΟΜΒΑ
Τρελή βόμβα έσκασε με το όνομα του 3ου υποψήφιου προς αποχώρηση απο το Survivor
Survivor spoiler: Η διαρροή είναι οριστική και παρότι ακόμα βρισκόμαστε λίγο πριν την 2η ασυλία στο Survivor, εμείς θα σας αποκαλύψουμε την ομάδα που θα χάσει την 3η ασυλία αλλά και τον 3ο υποψήφιο του οποίου το όνομα είναι πραγματική ΕΚΠΛΗΞΗ!
Ήδη σας τα έχουμε αποκαλύψει όλα για την 2η ασυλία που θα δούμε σήμερα 7/6 στο ριάλιτι του ΣΚΑΪ και όπως σας έχουμε αποκαλύψει νικήτρια ομάδα θα είναι η Κόκκινη που θα κάνει το 1-1 στις ασυλίες.
Επίσης σας έχουμε αποκαλύψει ότι μετά και την ήττα τους οι Μπλε θα δώσουν ως 2ο υποψήφιο αυτής της εβδομάδας την Βρισηίδα Ανδριώτου
Η απόφαση του Ατζούν όμως να έχουμε 3η ασυλία αυτή την εβδομάδα φέρνει μεγάλες ανατροπές, αφού αν εξαιρέσουμε τον Σπύρο και την Βρισηίδα όλοι οι υπόλοιποι παίκτες αγωνιστικά είναι μεγάλα ονόματα στο ριάλιτι.
Πάμε τώρα στην μεγάλη αποκάλυψη της 3ης ασυλίας που είναι οριστική και θα την δούμε όλοι αύριο!
Σύμφωνα με το Survivor spoiler που έχουμε στα χέρια μας η ομάδα που θα νικήσει την 3η ασυλία της εβδομάδας θα είναι οι Μπλε!
Αυτομάτως σημαίνει ότι δύο Κόκκινοι θα είναι υποψήφιοι προς αποχώρηση αφού ήδη έχει βγει 1ος ο Σπύρος.
Εδώ τώρα γίνεται η μεγάλη έκπληξη, αφού το Survivor spoiler για τον υποψήφιο που θα βγει αύριο μετά την 3η ασυλία, αναφέρει ότι αυτός θα είναι ο Γιώργος Ταλάτσεφ, προς μεγάλη έκπληξη όλων!
Πλέον μετά απο αυτή την απροσδόκητη εξέλιξη οι τρείς υποψήφιοι προς αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα απο το Survivor θα είναι οι:
Σπύρος και Γιώργος απο την Κόκκινη ομάδα και η Βρισηίδα απο την Μπλε!
Ποιος θα είναι ο παίκτης που θα αποχωρήσει; Η εκτίμηση μας είναι ότι το Survivor αυτή την εβδομάδα θα τελειώσει για την Βρισηίδα Ανδριώτου!