Survivor Spoiler: Αυτός ο παίκτης αποχωρεί σήμερα (23/03)
Μετά τις κατηγορίες που έκανε δημοσίως στο Twitter o Κώστας Αναγνωστόπουλος ο γνωστός σε όλους Πειρατής του Survivor All Star, σήμερα έχουμε στο ριάλιτι του ΣΚΑΪ την αποχώρηση βόμβα απο το παιχνίδι.
Λέγοντας βόμβα αναφέρουμε φυσικά την αποκάλυψη που έκανε ο Αναγνωστόπουλος ότι τις διαρροές τις δίνει ένας απο τους τέσσερις ανθρώπους της παραγωγής που γνωρίζουν το αποτέλεσμα, πολύ πριν γίνει το συμβούλιο του νησιού.
Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Αναγνωστόπουλος καταφέρετε εναντίον της παραγωγής του φετινού ριάλιτι, τώρα όμως δίνει ένα πολύ δυνατό spoiler και επιβεβαιώνει ουσιαστικά αυτά που ο κόσμος γνωρίζει για τις διαδικασίες αποχώρησης.
Οι υποψήφιοι είναι πέντε και μιλάμε φυσικά για τους Νικολέττα Μαυρίδη, Τάκης Καραγκούνιας, Ελευθερία Ελευθερίου, Γιώργος Κόρομι και Σπύρος Μαρτίκας οι οποίοι μετά το τέλος των αγώνων ασυλίας, τέθηκαν στην κρίση του τηλεοπτικού κοινού το οποίο και αποφάσισε για το ποιος θα αποχαιρετήσει τον Άγιο Δομίνικο.
Βέβαια μετά τα όσα καταγγέλλει ο Κώστας Αναγνωστόπουλος κάτι τέτοιο φαίνεται ότι δεν ισχύει.
Σε κάθε περίπτωση πάντως και ο Πειρατής και το spoiler δίνουν το ίδιο όνομα ως τον παίκτη που θα αποχωρήσει σήμερα 23/03……και αυτή …..
θα είναι η Νικολέτα Μαυρίδη